Mannen, vrouwen en hun financiën

Wat moet je je zorgen zowat meest als het gaat om uw financiën en schulden of uw creditcard terugbetalingen? Het lijkt erop dat mannen en vrouwen verschillende opvattingen hebben en denken anders over hun financiën. Een enquête werd uitgevoerd om te kijken of mannen en vrouwen verschillend denken of dezelfde over hun financiën.

Vrouwen hebben de neiging om te kijken naar hun huidige niveau van de schulden, terwijl mannen geneigd te kijken naar de toekomst en hebben meer kans om vooruit te pla
Terwijl de mannen zijn laid back over hun huidige schuldenlast niveaus ze zijn beter voorbereid op de toekomst. Mannen zijn beter in investeren van hun geld met de helft van alle mannen investeren in een ISA, terwijl slechts 35% van de vrouwen doen hetzelfde. Slechts vijf van de tien vrouwen hebben een spaarrekening bij mannen in de leiding met zes van de tien. Driekwart van de mannen betalen in een pensioen voor wanneer zij met pensioen, terwijl slechts de helft van de vrouwen bereiden zich voor op hun pensioen.

De enige dingen die bleken te zeer weinig verschil in zijn wanneer het ging om onze financiën was het feit dat zowel mannen als vrouwen weinig kennis van het krediet verslagen hebben en hoe ze werken, hoewel we denken dat we doen. Driekwart van de mannen en vrouwen zeiden dat ze wat nieuwe credit scores beïnvloed en hoe bedrijven hun beschikking, maar bijna allemaal minstens een verkeerde vraag wanneer gevraagd over credit verslagen. Slechts 5% van de mannen en vrouwen hebben geïnspecteerd hun krediet verslag in het afgelopen jaar.

1 op 4 van de mensen vroeg besefte niet dat de betalingsachterstanden uw score beïnvloed; net boven de 40% van de mensen wist niet dat als je regelmatig gevraagd voor het krediet, dan kan dit ook invloed hebben op uw credit score. Driekwart van de mensen ten onrechte denken dat als je had onbetaalde huishoudrekeningen dat dit een beslissing van kredietverstrekkers beïnvloeden. Ongelooflijk, 60% van de mannen en 67% van de vrouwen dachten dat kredietreferenties agentschappen van de beslissingen over de krediet-toepassingen maken, terwijl het de creditcard bedrijven, banken en andere kredietverstrekkers die het besluit nemen.

Weten uw credit score en te begrijpen hoe credit scoring werkt is de enige manier om volledig te weten waar je financieel staan en u helpen betere beslissingen te maken over hoe en wanneer u zich aanmeldt voor het krediet.

No comments:

Post a Comment