Tips voor financiering en financiering uit bronnen in het Rockin '7 Figuur Business Builder

Laten we praten over het bedrijfsleven en hoe de versnelling om financiering te verkrijgen voor uw eigen onderneming machtige. Ik heb geschreven over het krijgen van investeerders om geld in uw bedrijf, maar als uw bedrijf is op de kleinere kant met minder (eerste) verheven doelstellingen en een meer organische groei-curve, kan een lening een goede wijze van financiering. Leningen zijn er in drie smaken lekker:

- Beveiligde Small Business Administration (SBA)

- Beveiligde leningen voor kl
- Ongedekte leningen over het net

SBA leningen zijn makkelijker te krijgen als u activa aan de lening met een solide reeds bestaande bancaire relatie veilig, en een hoge tolerantie voor de bureaucratie. Het proces kan worden tergend langzaam, maar als je het maken door, dan kunt u een zes-cijferige lening te krijgen op vrijwel gunstige termen. Een klein bedrijf lening van de bank vereist ook een reeds bestaande bancaire relatie en een hoge tolerantie voor bureaucratie maar je krijgt goed te dure termen op basis van uw credit rating.

Een niet-gedekte lening dienen geen onderpand (een huis of andere activa) naar borgen. U kunt Google bronnen van ongedekte leningen, maar altijd om te controleren of hun geloofsbrieven. Als u kunt aantonen goede wil met prompte betaling, wordt u in aanmerking komt voor een andere, vaak grotere, een lening in de tijd.

Nu, de eerste over geheime slagen in de financiering proces ...

Raise geld voordat je het nodig hebt, omdat de financiering proces altijd langer duurt dan verwacht. Voor institutionele beleggers een realistische verwachting is drie à zes maanden vanaf de eerste vergadering om de draad-overgedragen middelen. Financieringen zich soms voordoen in veel minder tijd, maar je moet bereid zijn voor de lange afstanden.

Start het inzamelen van geld zes à negen maanden voordat je door uit liquide middelen uit te voeren. Hebben een sterke bancaire relatie reeds vastgesteld in het geval dat u een overbruggingskrediet aan getijde je over tijdens een uitgebreid proces van financiering. Deze week over nadenken of een lening is het beste voor uw bedrijf of het vinden van investeerders zouden meer in uw voordeel. Begin een business plan te schetsen, dat de centra rondom uw keuze.

Om uw succesvolle financiering en rockin 'business versnelling!

Christine Comaford

No comments:

Post a Comment