Bedrijven Financieel

Financiële planning is de toepassing van het bestemmingsplan aan diverse aspecten van de financiële functie. Kortom, de financiering van bedrijven betreft de formulering van een financieel plan dat de hoogte van de financiering nodig is, het patroon van de financiering en het beleid voort te zetten voor het beheer van het financieel plan Staten. Een zakelijke onderneming vereist op korte termijn en lange-termijn kapitaal. De totale vereiste kapitaal door een punt van zorg is de naam van hoofdlet
vereist Het kapitaal kan verzameld worden uit verschillende bronnen. Een substantieel aandeel is verhoogd van intern gegenereerde fondsen. Het overige deel wordt verhoogd van externe bronnen, zoals de uitgifte van aandelen en obligaties en leningen. Dit patroon van de financiering staat bekend als hoofdstad structuur. Is ontworpen op een zodanige manier om het vereiste bedrag dat nodig is tegen de laagst mogelijke kosten te verkrijgen. Zodra de benodigde bedrag wordt verhoogd, dan de middelen worden toegewezen op de best mogelijke manier om de maximale voordelen te verkrijgen.

Uitvoering van een goede controle systemen kunnen het efficiënt gebruik van de fondsen te waarborgen. Ten slotte, alle belangrijke zaken worden gerapporteerd aan de top management tot goede maatregelen te treffen op het juiste moment. De financiële rapportages worden geanalyseerd om de prestaties van de onderneming te evalueren. Volgens Cohen en Robin, de financiering van bedrijven is gericht op het bepalen van de benodigde financiële middelen die aan de onderneming operationele programma. De financiering van bedrijven prognoses ook de mate waarin aan deze eisen wordt voldaan door de interne opwekking van fondsen en de mate dat zij zullen worden voldaan uit externe bronnen. De financiering van bedrijven helpt bij het opzetten en onderhouden van een systeem van financiële controle met betrekking tot de toewijzing en besteding van de middelen.

No comments:

Post a Comment