Indien U Financiën die computer?

Dus je bent Bladerend in een elektronische winkel of op internet op computers. Misschien heb je al in de markt voor een of misschien heb je gewoon gestruikeld langs hen door het toeval. Hoe dan ook, je hebt ogen een computersysteem dat is gewoon te goed om waar te zijn. Het heeft alles wat u ooit wilde in een computer. Het is boordevol geheugen op de larger than life harde schijf, het heeft al uw favoriete programma's geïnstalleerd, en heeft zelfs het grote scherm dat u altijd al hebt willen. He
Wat is het probleem? Wat anders dan de prijzen. Iets dat zo luxe is gebonden duur te zijn en ver boven welke prijs je bereid zijn te betalen. In het geval dat er iets is dan wat u zich kunt veroorloven, er zijn andere opties. Je zou je ouders of een vriend vragen om het geld, je kon een nier te verkopen om ervoor te betalen, kon je opgeladen op uw creditcard, of je kan financieren.

Wanneer u de financiering van een aankoop, maak je in feite lenen van geld voor te betalen. Het is bijna alsof je lease totdat deze betaald en dan kun je hem houden. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat de computer is $ 1.000 en u kunt alleen betalen $ 500. Je kunt betalen $ 500 en de financiering van de rest, of je kunt de hele aankoop te financieren. Deze kunt u naar huis met de computer van vandaag in plaats van te wachten tot je genoeg geld gespaard op welk moment de computer kan worden achterhaald.

Voordat u een dergelijke grote beslissing, moet u begrijpen waarom het zo'n grote beslissing en wat het effect kan hoe je het gaan hebben. Wanneer u de financiering van een aankoop, wordt u een rente verschuldigd. Dit is waar ze je. Wanneer u een huis te kopen, kun je nergens komen uit een 5 tot 8 procent rente. Dit is niet het geval is bij de consument aankopen. Ik ken iemand die een computer gefinancierd voor ongeveer $ 600 en kreeg een 28% rente. Dat is enorm! Als ze alleen betaalde $ 20 per maand, een paar dollar boven dat hij minimaal vereiste, dan zouden ze moeten betalen tussen de $ 10 en 14 dollar per maand in het belang van in het eerste jaar. Als zij betalen het aan de minimum beperkt worden tot het betaald, zullen ze betaald hebben honderden dollars aan rente!

Deze rente is zelfs meer dan sommige creditcard tarieven. Als je gewoon nu kopen, controleer uw credit card tarief en het vergelijken met het tarief geven ze u en gaan met de mindere van de twee. Beter nog, je geld besparen breng het op een rentedragende rekening zoals een CD, en laat het nog sneller accumuleren. U bespaart een hoop geld.

No comments:

Post a Comment