Valuta China Yuan Manipulatie Meets president Obama - Yuan Currency Manipulatie, China RMB Beoordeel

Amerikaanse Senaat Banking comitevoorzitter Chris Dodd beantwoordt aan verslaggevers over zijn verwachting van wat president elect Obama zal doen over de China Yuan munteenheid manipulatie. Hoger-ups in de internationale economie liggen op een rustige koopt China yuan, terwijl de Amerikaanse dollar is sterk en wacht op druk van de VS legislatively kunnen worden toegepast tijdens de Obama-administratie. Enorme potentiële winsten af te wachten als de yuan wordt vrijgelaten uit gevangenschap oplope
Er is inderdaad geen beter moment om de valutahandel & uitwisselen geheimen leren om miljoenen te maken tijdens de devaluatie op weg naar de economische globalisering.

Voor degenen zonder veel intestinale sterkte aan de golven van verandering in deze ongekende wereldwijde financiële crisis, zijn velen hun spaargeld in goud parkeren en het kijken naar de valuta's van de hele wereld te ontrafelen, waarna ze kunnen herpositioneren en te verplaatsen hun fortuin in de desbetreffende valuta van keuze keer terug naar de stabiliteit van de mondiale financiële markten. Gold is een tijdloos en degelijk inzet voor slimme beleggers niet bereid om hun hard verdiende geld te riskeren.

In juni van 2007, ondanks de druk van de Amerikaanse Congres, de regering-Bush weigerde te erkennen en te citeren China als een land dat zijn munt manipuleert te winnen oneerlijke handel voordelen. Maar dat vinden werd al snel bedreigd door een groep senatoren die zeiden dat ze zouden wetgeving in te voeren die het gemakkelijker maken voor de Verenigde Staten om economische sancties tegen China te vinden die zijn valuta te stijgen in waarde meer snel tegen de dollarkoers.

Amerikaanse fabrikanten beweren dat China zijn munt onderwaardering met zoveel als 40 procent. Bijdragen tot een recessie en een ongekende werkloosheidscijfer in Amerika, heeft China yuan valuta manipulatie geproduceerd een enorme VS-China handelstekort van meer dan een all-time high van 232,6 miljard dollar, een derde van het record Amerika's tekort van 758,5 miljard dollar vorig jaar.

Verwacht een meerderheid Democratisch Congres en president verkozen Obama aan agressieve actie tegen China te nemen voor het manipuleren van de munt en kunstmatig houden van de yuan en de RMB-tarief. De tijd voor verandering is aangebroken en zal beginnen in de mondiale economie als president Obama van toepassing is druk met zijn economisch team op landen als China, die hebben gemanipuleerd hun munt, hield de yuan naar beneden, om fraai de winst ten koste van de Amerikaanse economie.

De regering Obama zal geen weerspiegeling zijn van de passiviteit één zelfgenoegzaamheid van de Bush-administratie, maar neem liever agressieve actie om de mondiale markt onrecht te verhelpen en maak een level playing field voor alle op de internationale markten. Dat gezegd zijnde, als de strategische economische dialoog is onthuld, zoals president Obama aantreedt op 20 januari. 2009, verwachten onmiddellijke druk op China en Japan om de manipulatie van hun valuta's te stoppen.

China's munt sloeg een nieuw hoogtepunt ten opzichte van de Amerikaanse dollar op in juni 2007 toen de Verenigde Staten 'congres begon te eisen in toenemende mate China te vergroten van de waarde van de yuan sneller. Zodra de People's Bank of China voldaan en zet het midden op 7,6282, de minuut begon de handel 7,63 barrière is doorbroken direct voor het eerst sinds China eindigde de koppeling aan de dollar in juli 2005.

Hoewel de Chinese yuan is momenteel toegestaan om 0,5 procent omhoog of omlaag het middelpunt per dag verwachten meer druk te worden toegepast vanaf de Obama-administratie en van Washington op China in de komende maanden. Deze zullen worden vertaald in record in die investeren in Chinese yuan, zoals de kunstmatig lage waarderingen bevrijden en beginnen te stijgen tot all-time highs.

Verwacht Amerikaanse wetgevers, Chris Dodd, en de regering-Obama aan ongekende druk op China te stoppen manipulating hun munteenheid en laat zet de yuan geleid tot all time highs. Zodra de controles op de yuan wordt opgetild, de yuan aka RMB zal treffer een recordhoogte gestegen.

Dat gezegd zijnde, een veilige en verstandige investeringen op lange termijn is de Chinese yuan gelet op het feit China houdt meer dan $ 1 biljoen aan Amerikaanse schuld en fabriceert tal van goederen en producten door Amerika gekocht door consumenten watertanden begeren voor Chinese producten.

Voor meer dan een halve eeuw, heeft de Amerikaanse arbeidsintensieve bedrijfstak vooral het buitenland verlegd. Neem de schoenenindustrie bijvoorbeeld. In 1976 in de Amerikaanse markt 53 paar schoenen per 100 paren de binnenlandse markt waren gemaakt. Dat cijfer gedaald tot 22 paren in 1986, 11 paren in 1996, en die slechts anderhalf paren per 100 binnenlandse markt waren gemaakt in 2006.

Nu zijn 98,5 percent van de schoenen gedragen door Amerikanen ingevoerd. In 2005 hebben de VS geïmporteerd 1,8 miljard paren van verschillende soorten schoenen uit China. De gemiddelde Amerikaan droeg zes paar schoenen in China gemaakt.

Amerikaanse wetgevers onvermurwbaar waarin wordt opgeroepen tot strafmaatregelen tegen China als het niet om sneller actie te ondernemen om de yuan stijging laat. Als president elect Obama betreedt het Witte Huis, verwachten onmiddellijke actie tegen China om naleving te waarborgen en een vrijgave van de yuan uit gevangenschap en het Chinese overheidsbemoeienis.

Zeker kan er geen beter moment om China yuan te kopen, terwijl de Amerikaanse dollar is sterk en wacht op druk van de VS legislatively kunnen worden toegepast tijdens de Obama-administratie. Enorme potentiële winst als de yuan wordt vrijgelaten uit gevangenschap oplopen tot all time highs.

No comments:

Post a Comment