Get A Low Cost lening door gebruik van Balance Transfers

Houden rentebetalingen Down is een teken van goed geld management en credit card taarten hebt het begrepen, tot kunst verheven. Te betalen met creditcard taarten profiteren van 0% evenwicht overdracht gaat ervoor zorgen dat ze nooit rente te betalen op hun schulden op kredietkaart.

Kredietkaart Tarts

Het werkt als volgt. De lener geldt voor en krijgt een credit card die 0% per saldo biedt de overdracht voor een bepaalde periode. Meestal is dit zes maanden tot een jaar. De lener draagt de b
Ten minste zes weken voor de 0%-deal is vervallen, de kredietnemer van toepassing is voor een ander 0% creditcard en overschrijvingen het resterende saldo op de kaart. Dit betekent dat de lener heeft een nieuwe periode van clearing-schuld zonder rente te betalen. Deze strategie kan worden herhaald meerdere malen, hoewel veel creditcard bedrijven heb het verstandig om het en zijn nu opladen evenwicht tussen transfersommen.

Goedkope Leningen

Dit is een geweldige strategie voor mensen die proberen om schuld te verminderen, maar het blijkt dat het ook kan worden gebruikt voor schulden-vrije mensen die willen een goedkope lening krijgen. Om dit te doen, de kredietnemers moeten twee verschillende soorten creditcards te vinden. Vrij van schuld mensen met een goede credit rating moeten hebben weinig problemen met deze strategie.

Allereerst zal de kredietnemer moet een kaart die een laag saldo overdrachtsnelheid voor het leven van het saldo aanbiedingen te vinden. Er bestaan verschillende van deze uit te kiezen. Velen van hen bieden ook andere prikkels, het is dus de moeite waard rond te shoppen.

In de tweede plaats, de kredietnemer moet een kaart dat een taks-vrije saldo over maakt, alsmede een creditcard controles vinden met een 0% rente. Er zijn een paar kaarten die aan deze criteria voldoen.

Het overbrengen van de Balance

Ten derde, de kredietnemer moet een evenwicht overdracht te doen van het lage tarief kaart het 0%-kaart. Dit betekent dat de 0%-kaart zal worden in krediet. Ten slotte kan de lener schrijven van een creditcard cheque van de 0% credit card en betalen het in zijn of haar rekening-courant. Het netto-effect hiervan is een lening tegen een veel lager percentage dan normale bankleningen.

Ook voor mensen die niet een lening nodig hebt, kan dit een goede manier om wat geld, vooral als ze in staat zijn om de cash stash in een hoge rente rekening.

Wat met de rating?

Een gevaar van deze strategie is als leners maken teveel creditcard toepassingen in een korte tijd. Dit kan tellen de tegen hen in een krediet-bestand. Ook is van essentieel belang om ten minste de minimale betalingen op de gewenste data om een goede krediet geschiedenis te behouden.

No comments:

Post a Comment