A Lifetime Hypotheken kunnen worden gebruikt om een project te financieren of pensioenaanvulling

In het Verenigd Koninkrijk, een leven hypotheek is een soort van 'equity release' lening die is gericht op het ontsluiten van geld van huiseigenaren over de leeftijd van 55 jaar. Deze vorm van financiering is duurder en moeilijker en mag alleen worden gebruikt als een laatste redmiddel.

Er zijn twee soorten van de levensduur van hypotheken:

Standard levensduur hypotheken

Kredietopneming levensduur van hypotheken

In een standaard levenslange hypotheek krijg je een tax-free cash for
De voordelen van een standaard hypotheek zijn:

rentepercentage is vastgesteld bij het begin dus u hoeft niet ongerust als de rentetarieven omhoog nadat u zich hebt aangemeld equity release van de overeenkomst.

hier is geen maandelijkse aflossing te worden in je leven. Terugbetaling van de equity release hypotheek en de opgebouwde belangen zullen accumuleren en zullen worden afgetrokken van de opbrengst bij verkoop van het pand als je sterft, of wanneer u zich verplaatst in de langdurige zorg.

na terugbetaling van de equity release hypotheek-en opgebouwde belangen, uw nalatenschap krijgt het saldo van de opbrengst van de verkopen van uw woning.

> De nadelen van een standaard hypotheek zijn:

als rente wordt vastgesteld aan het begin, zal u nog steeds de vaste rente betalen, zelfs wanneer zij moet aanzienlijk dalen later.

Als u besluit om de equity release hypotheek begin terug te betalen, kunnen er voor een vervroegde aflossing heffing

Kredietopneming Lifetime Hypotheken

Een kredietopneming hypotheek kunt u de equity release hypotheek nemen in verschillende fasen, wanneer je toegang tot het geld nodig, in plaats van een forfaitair bedrag vooraf. Vandaar dat een kredietopneming hypotheek is goedkoper dan een standaard levenslange hypotheek.

Door het loslaten contant geld in fasen, kan het gebruikt worden om uw pensioen aan te vullen en een gegarandeerd inkomen voor het leven te bieden.

De voordelen van een kredietopneming hypotheek zijn:

als je een grote som geld niet alles hoeft tegelijk, kunt u de lening in termijnen, als en wanneer je ze nodig hebt.

hij de totale kostprijs van de lening is lager omdat u alleen rente te betalen over het bedrag van uw opgenomen. Bijgevolg, kunt u een grotere erfenis achterlaten voor uw kinderen of begunstigden.

Het nadeel van een kredietopneming leven hypotheek is dat u kan worden verplicht tot een minimum bedrag, dat hoger kan zijn dan wat je nodig hebt het geld voor te trekken.

Als er meer concurrentie op de markt voor levenslange hypotheken, de rente lager zijn dan thuis terugkeer's.

Nochtans, kunt u vinden andere alternatieven voor equity release leningen beter geschikt is voor u, zoals inkrimping en verhuizen naar een kleinere en goedkopere woning.

Als, nadat u uw gezin bij u besluiten dat een equity release hypotheek is de enige optie voor u beschikbaar, dan moet u het advies van een onafhankelijke equity release specialist die zal u begeleiden door het proces van zoeken.

No comments:

Post a Comment