Het bijhouden van de Amerikaanse droom levend Via Herfinanciering

Als een huis te kopen is de Amerikaanse droom, het afsluiten van een hypotheek of dubbele hypotheek kan gemakkelijk omslaan in een American Nightmare. In feite, is het woord hypotheek zelf afkomstig uit een Frans-Engelse term voor "dood."

Hier volgt een ander merkwaardig feit. Amerikanen vaak de eerste eigenaar van hun huis een halve eeuw na de aankoop. Home hypotheekverstrekkers zijn belangrijke spelers in het gehele hypotheek proces. Sommigen, zoals Fannie Mae, hebben ertoe bijgedragen milj
Wat is de financiering?

We kunnen beter begrijpen wat een review is, als we eerst leren wat een uitzicht is. Evenzo is makkelijker om te begrijpen wat herfinanciering is door eerst de aanpak van wat de financiering is. Simpel gezegd, is de financiering van oormerking van middelen voor aankopen, investeringen, of zakelijke acties. En als mensen en bedrijven worden gefinancierd, hun kans van succes verhoogt.

Wat is Herfinanciering?

Dit proces geeft nieuwe financiering. Stel je een man genaamd Mr Big haalde er een hypotheek op zijn huis. Hij krijgt later met een nieuwe hypotheek van een huis hypotheekverstrekker genaamd Marty hypotheek. De tweede hypotheek is rente lager is dan de eerste hypotheek's, waarbij Mr Big de middelen te betalen uit de eerste hypotheek.


Wat zijn de voordelen van de herfinanciering?

Herfinanciering heeft een aantal voordelen die afhankelijk maakt gebruik ervan. Van deze zijn:

o Betaling van andere kosten:

Beschouw de home hypotheekverstrekker die biedt een huiseigenaar met de herfinanciering. Biedt hij een hypotheek met een lager tarief dan dat van de oorspronkelijke hypotheek's. Het overschot van de fondsen zouden kunnen gebruikt worden om een huis te verbouwen of terug te betalen van een auto lening volledig.

o potentiële fiscale afschrijvingen:

Stel uw tweede hypotheek van een huis hypotheekverstrekker is gelijk aan de actuele waarde van uw huis. Op basis van de Internal Revenue Service, en je hebt daadwerkelijk genomen er een paar van de nieuwe hypotheken. Home Overname schuld is gewoon de eerste hypotheek die u geen windeieren gelegd. Anderzijds, kunt Home Equity Debt worden berekend door de eerste hypotheek van de tweede hypotheek. De rente van dit bedrag kan worden afgetrokken van het bedrag van de federale inkomstenbelastingen.

Nadelen van Hypotheekoversluitingen

Herfinanciering klinkt misschien als de grootste uitvinding sinds indoor loodgieterij, maar het is niet echt een wandeling in het park. Het heeft ook nadelen, namelijk de:

o Fiscale aangiften:

Als uw nieuwe hypotheek hypothecaire lening vereist punten, dan is het volledige bedrag niet kan worden verminderd van de belasting voor het lopende jaar terug. Een hypotheek punt is gelijk aan een procent van de lening.

o Kosten en papierwerk:

Herfinanciering vergt veel administratieve rompslomp en de betaling van diverse vergoedingen. Afhankelijk van welke soort lening je nam eerder, vergoedingen, zoals kosten voor de sluiting nodig zou zijn voor herfinanciering. Het kan echter nuttig zijn om de vergoedingen te betalen, in bepaalde gevallen. Bijvoorbeeld, zou men kunnen stellen dat de vergoedingen worden gerechtvaardigd als herfinanciering van de resultaten van de betalingen die zijn drastisch verlagen.

Ratings en Hypotheekoversluitingen

Een rating is een ruwe berekening van hoeveel krediet dat men kan verkrijgen, zonder dat het huis hypotheekverstrekker aan onnodige risico's. Voordat die potentiële klanten met hypothecaire herfinanciering, thuis-en hypotheekverstrekkers eerste beoordelen hun krediet verslagen. Equifax, Experian en Trans Unie zijn de meest prominente agentschappen die krediet-rapporten te maken. Normaal, thuis-en hypotheekverstrekkers review een credit verslag, dat de drie agentschappen van de individuele rapporten worden gecombineerd.

Voor veel mensen is de stapel bakstenen die hun huizen vorm vertegenwoordigt de Amerikaanse droom. Volgens de goede omstandigheden kon herfinanciering helpen deze droom waar.

No comments:

Post a Comment