6 Financiële Advies Reglement voor elke professionele te wonen op

Denkt u over een carrière in de financiële dienstverlening? Hoewel de financiering kunnen zowel zeer lucratief en belonen, moeten de mensen voorzichtig. Het duurt zowel kennis en discipline. De volgende zijn enkele basisregels die beroepshalve moeten geven om daar klanten.

wijselijk Divide elke dollar

Geld is gedoken in 4 belangrijke "buckets". Zorg ervoor dat u de juiste verdeling. Deze "bakken" zijn:

o Essentiële kosten

o op korte termijn besparingen

o Pensioensparen

o Em
Blijf uit de schulden

Bij de huidige maatschappij het bijna onmogelijk om buiten blijven van de schuld echter proberen om het onder controle te houden. Slechts creditcards gebruikt indien u verwacht hen te betalen off elke maand. Onderste regel - geen geld uitgeven je niet hebben.

Eigendom

Onroerend goed kan een zeer goede investering zijn, maar kan het ook gevaarlijk zijn. Zorg ervoor u maak wijze beslissingen bij aankoop van een huis of kantoor. Heb genoeg van het onderzoek van het gebied, alsmede de hypotheek die je krijgt.

Verkrijg de betrokken hele gezin

Het is nooit te vroeg om te beginnen met het leren over geld. Leer uw kinderen hoe op te slaan en de waarde van de planning voor de toekomst. De lessen zullen nooit vergeten worden.

Het belang van Insurance

Terwijl vele mensen denken dat het een verspilling van geld, kunnen verzekeringsmaatschappijen een leven te genieten. Door te vergelijken, kunt u besparen op de premies.

Familie zaken

Vermijd lenen of geld te lenen aan vrienden of familie. Hoewel het lijkt een goed idee, kan dit leiden tot overmatige spanning op uw relaties. Het is best om via financiële instellingen gaan voor dit soort zaken.

No comments:

Post a Comment