Wat u nodig hebt met uw kinderen over Geld Teach

De meesten van ons ervoor zorgen dat onze kinderen leren lezen, schrijven en maken goede leven besluiten om hen voor te bereiden op verantwoordelijk geworden volwassenen. Wat de meeste ouders - en de meeste scholen - niet doen, is kinderen leren over geld.

In veel gezinnen, de financiën zijn een persoonlijke, private kwestie niet besproken. Als gevolg, kinderen verlaten het nest, zonder de essentiële vaardigheden die ze nodig hebben om financieel veilig en succesvol. Of het nu uit onwetendhei
U hoeft geen diploma in de economie om de basisprincipes van het beheer van geld leren. Enkele eenvoudige maar waardevolle principes kan een lange weg te gaan in het helpen van uw kinderen te leren over financiële verantwoordelijkheid. De informatie kan helpen zorgen dat zij zich zelfverzekerd, economisch zelfstandige volwassenen.

Wat moet je doen?

Vroeg beginnen - Kinderen kan vatten fundamentele geld concepten door de ouderdom van 3 en 4. Zodra uw kinderen zijn oud genoeg om te tellen kun je beginnen met ze te praten over het verdienen, uitgaven en besparingen. Jonge kinderen leren al vroeg dat geld koopt ze wat ze willen. Leer ze dat geld is wat waardevol is niet het speelgoed koopt.

Teach opslaan - U kunt beginnen door munten in te houden een pot of een spaarpot waar uw kinderen kunnen visueel kijken hun geld te laten groeien. Als ze ouder worden, breng ze naar een bank en een spaarrekening openen op hun naam. Na kids een doelstelling van de besparing voor iets specifieks geeft hen de mogelijkheid om het oponthoud van bevrediging en ervaar de voldoening van het bereiken van hun doel te leren.

Geef een toelage - Hoeveel is afhankelijk van de leeftijd van het kind en wat je goed bij voelt. Je kunt aan het huishouden als onderdeel van de vergoeding aan te tonen hoe geld wordt verdiend. Enkele families vereisen een deel van de vergoeding te gaan naar besparingen en liefdadigheid, en laat het kind beslissen wat te doen met de rest. Ongeacht hoe u het opzet, een uitkering geeft uw kids praktijk behandeling en het nemen van beslissingen over geld.

Deel het huishoudbudget - Routine dingen zoals boodschappen en een rekening betaalt voor zijn grote mogelijkheden om kinderen te leren geld concepten. Laat ze vergelijk de prijzen in de supermarkt en hen de ontvangst te geven. Laat ze het wetsvoorstel te zien voor uw mobiele telefoon en praten over de maandelijkse uitgaven zoals autoverzekeringen en benzine. Het delen van uw begroting zal bijdragen tot illustratie van de verschillen tussen de wensen en behoeften en hoe je keuzes maken over geld. Wanneer uw kinderen over om uit te gaan op hun voor de eerste keer dat zij je beter inzicht in de uitgaven die samenhangen met en wat ze kunnen veroorloven.

Stimuleer oudere kinderen om een baan te krijgen - Een vergoeding hoeft niet de enige manier voor kinderen om geld te verdienen. Begin met een limonadekraampje eerst of laat ze speelgoed verkopen ze ontgroeid op een werf verkoop. Afhankelijk van de leeftijd, uw kinderen kunnen werken in de tuin te doen voor buren of een aanbod kinderopvang. Bij ingedrukt te houden zoals werkgelegenheid, leren kinderen over werken, verdien sparen, en het investeren van geld. Het geeft hen ook een gevoel van trots en zelfvertrouwen.

Leer uw kinderen geld te beheren is een ouderlijke verantwoordelijkheid dat hun toekomst veilig te stellen. Door te beginnen vroeg je inspanningen zal hen levenslang voordelen.

No comments:

Post a Comment