Holland Offshore Bankieren

Het succes van Singapore als offshore banking-hub is een gevolg van economische stabiliteit waarmee het land, veiligheid en business-vriendelijke praktijken. Het land heeft belastingtarieven, die behoren tot de laagste in Azië, zijn rating als rang A offshore-centrum en haar relatie met vele grote internationale financiële instellingen zijn slechts enkele van de factoren die te maken Singapore een ideale offshore banking centrum.

Singapore is een offshore rekening voor u?

Personen die offs
Singapore beantwoordt daar perfect aan, met zijn wereldklasse bancaire structuren, vaardigheid in het Engels en een onafhankelijke zakelijke omgeving, dat is buiten de Verenigde Staten en de Europese Unie te beïnvloeden.

Het land heeft stabiele economie, flexibele en verfijnde regelgeving rechtssysteem ervoor te zorgen individuen in staat zijn om efficiënt de uitvoering van hun offshore-bedrijven.

Singaporese Offshore Banking en Fiscale verordeningen

Éen factor dat Singapore ideale maakt als een offshore banking site is haar fiscale regelgeving inzake buitenlandse rekening houders. Rente door buitenlandse individuen op bankdeposito's, inkomen overzee en Singapore op basis van beleggingen zijn fiscaal vrijgesteld. Individuen met rekeningen in Singapore zijn ook gratis van de vermogenswinstbelasting en successierechten op deposito's en beleggingen.

Singapore bankrekeningen kan ook worden gehandhaafd in alle belangrijke valuta, zodat een breder scala aan opties account voor particulieren van over de hele wereld. Bankrekeningen kunnen ook worden geopend in de naam van vennootschappen en trusts, waardoor individuen een grote flexibiliteit in de rapportage actief.

Het openen van een offshore bankrekening van Singapore

Corporate Services Met behulp van enkele bedrijven kunnen toestaan dat de persoon die een rekening te openen te zijn zonder fysiek aanwezig zijn op de bank.

Sommige informatie die offshore banken in Singapore zou kunnen vereisen zijn:

(I) het bewijs van de individuele identiteit en het adres

(Ii) Aard van het bedrijf voorgesteld door individuele

(Iii) de legitieme bron van bedrijfskapitaal

(Iv) Verwachte jaaromzet

(V) Geraamde transactievolume

(Vi) Company begunstigden overzicht

(Vii) Bewijs van de economische eigendom

(Viii) Referentie brieven van individuen 'vorige banken

De thuisbasis van Singapore is een van de meest gerenommeerde mondiale financiële instellingen zoals Citigroup en HSBC Standard Chartered Bank - die alle mensen die op zoek zal plaats bieden om een offshore rekening in het land.

Offshore banking in Singapore is een naadloze wijze voor buitenlandse investeerders om de regio Azië in te voeren. Met het land economisch, kan het bank-en fiscaal beleid vreemde individuen worden verzekerd van het uitvoeren van hun bedrijf in een veilige, flexibele en betrouwbare omgeving.

No comments:

Post a Comment