Open een zichtrekening voor uw banktransacties!

-Lopende rekening

-Spaarrekening

Demand-account of transactionele account is ook wel bekend als de lopende rekening. U kan uw zakelijke rekening, rekeningen of student gezamenlijke rekening in combinatie met andere rekeningen met vergelijkbare kenmerken en voorwaarden. Deze transactionele rekeningen kunt u uw bankzaken hebben, zoals geld opnemen, geld en storten betalen van uw rekeningen gevarieerd. Deze zijn ofwel uitgevoerd elektronisch of via controles en geldautomaten met behulp van uw< bankpas. Sommige banken kunnen de vraag naar minimale vergoeding voor het openen van een rekening-courant, terwijl anderen mag geen vergoeding je niets.

Om een account moet u uw bank filiaal persoonlijk bezoeken te openen. De procedures zijn vergelijkbaar met die van een spaarrekening. Maar deze lopende rekeningen bieden een grotere flexibiliteit in de onttrekkingen en borg. Ze laten u meerdere stortingen en uitbetalingen hebben op dezelfde dag in tegenstelling tot de spaardeposito's, die een beperking op dit hebben. Echter, voor het evenwicht van de geld dat is opgeslagen in uw bank is er weinig tarief van de opgelopen rente. Je kan verbeteren uw kansen op het winnen van een betere rente zelfs op de lopende rekening door te kiezen voor Chartered bancaire instellingen. Met deze vergroot u uw kansen op het krijgen van een betere rentevoet zoals het is FDIC gegarandeerd.

Vul de benodigde formulieren met een kleine storting op de rekening te starten, samen met het bewijs adres, handtekening en foto's het bewijs. Als het een gezamenlijke rekening hoeft u niet alle bewijzen. Het is eenvoudig!

Als u gebruik maakt van internetbankieren zorg om te zien dat u niet uw gebruikersnaam te onthullen en doorgeven aan een woord. Het is raadzaam om een keer te veranderen ze in elke maand. Vertel uw wachtwoord nog aan de bank Officiële als hij kan uw account en de overdracht van middelen toegang tot zijn persoonlijke account. Voordelen van een internet bankrekening bent u in staat bent om bank op elk gewenst moment van de dag, op anyplace op de wereldbol, maar je moet wel internet in die plaats. Het zal uw tijd besparen en zal zeker uw werk een stuk minder.

No comments:

Post a Comment