Gegarandeerd Issue Levensverzekering

Het helpen van de "onverzekerbaar" veilige dekking is een uitdaging. Klanten die gezondheidsproblemen hebben of is geweigerd de dekking in het verleden nog steeds levensverzekeringen. Een van de opties is gegarandeerd kwestie levensverzekeringen. Gezien de vele risico's van de dekking, op een paar verzekeraars aanbieden. Maar met een beetje voorbereiding en extra inspanning, vindt u de juiste beleidsmaatregelen.

Levensverzekeringen medische vragen

Hoog risico klanten moeten dus vragen bean
- Beschikken over een permanente gezondheidsproblemen

- Behoefte aan een verzekering om een erfenis te verlaten of om te voorzien in de definitieve kosten, zodat hun dierbaren worden achtergelaten zonder schuld.

Gegarandeerd Issue Life

Beleid Gegarandeerd kwestie vereisen geen fysieke en reeds bestaande medische condities meestal niet met een factor in de sollicitatieprocedure. Vaak worden dergelijke toepassingen vereisen alleen algemene informatie, zoals naam, adres, ID-nummer, geslacht en per begunstigde.

De overlijdensuitkering Meestal betaalt de begunstigde volledige nominale waarde als de dood intreedt nadat de wachttijd. Regels doorgaans Geef een periode van een tot drie jaar gedurende welke tijd de verzekeringnemer worden niet gedekt voor het volledige bedrag. Als de dood komt gedurende deze periode, zou de begunstigde waarschijnlijk krijgt enkel een terugkeer van alle betaalde premies met rente. Echter, indien de verzekerde een dodelijk ongeval, zullen de meeste bedrijven betalen de begunstigde het volledige bedrag.

Er zijn plussen en minnen die komen met gegarandeerde uitgifte beleid. Enkele voordelen zijn:

1. geen medische evaluaties

2. een niveau uitkering bij overlijden, dat is gegarandeerd zolang de premies worden betaald

3. premies niet te verhogen

4. het beleid opbrengsten zijn meestal vrij van successierechten

5. beleid meestal voorkomen successie indien een begunstigde is vernoemd

Aan de andere kant, kunnen u en uw klanten maken zich zorgen over het volgende:

- Gegarandeerde uitgifte beleid kan kostbaar zijn

- Wachttijden kunnen lang - tot 3 jaar

- Indien de klant bereid is om sommige medische informatie te verstrekken, kan hij / zij in staat zijn om een ander type van de dekking die kan worden goedkoper kopen.

Als de nadelen zwaarder wegen dan de voordelen voor een bepaalde cliënt, een gemakkelijk onderwerp beleid is een betere keuze. Een dergelijk beleid biedt de volledige nominale waarde te rekenen vanaf de datum van afgifte. Dit beleid werkt het beste voor degenen die jonger zijn dan 40, moet alle voordelen onmiddellijk zijn geweest zonder de ziekte voor de laatste vijf tot jaar tien, of een lichte ziekte.

De "onverzekerbaar" worden geconfronteerd met vele moeilijke planning beslissingen, maar dan moet iedereen de bescherming van de dekking dat levensverzekeringen biedt. Met gegarandeerde kwestie beleid, goedkeuring kan alleen worden eenvoudige stappen.

No comments:

Post a Comment