Hoe Kaskrediet vermijden en stuiterde Cheque Vergoedingen

Hier volgen enkele nuttige tips over hoe je rekening-courantkredieten voorkomen en stuiterde check vergoedingen. Wanneer u een cheque te schrijven, geld opnemen bij een pinautomaat, het gebruik van uw bankpas gebruiken om iets te kopen of een Direct Debit wetsvoorstel betalings-of andere elektronische betaling voor meer dan het bedrag dat in uw huidige account, kunt overdrijven uw account te maken.

Uw bank heeft de keuze om te betalen het bedrag is of niet. Als het loont, zelfs al heb je geen< geld in uw account, kunt u betalen van een "rekening-courantkrediet" vergoeding. Als uw bank terugkeert uw aankomst zonder te betalen, kan u betaalt een "check bounced" vergoeding.

Vermijd Vergoedingen

De beste manier om rekening-courantkredieten vergoeding te vermijden en stuiterde controleert vergoedingen is om uw account te beheren, zodat u niet overdrijven het.

Houd bij hoeveel geld u in uw huidige account door uw account te registreren up-to-date is. Noteer alle controles wanneer schrijf je hen en andere transacties, wanneer u ze maakt. En vergeet dan niet om vergoedingen af te trekken.

Bijzondere aandacht besteden aan uw elektronische transacties. Neem uw geldautomaat intrekkingen en heffingen, betaalkaart aankopen en betalingen online. Vergeet niet over automatische incasso factuur betalingen die u hebt ingesteld kan maximaal voor nutsvoorzieningen, verzekering of lening betalingen.

Houd een oogje op uw rekeningsaldo. Vergeet niet dat sommige controles en automatische betalingen mogelijk nog niet hebt gewist. Controleer uw bankafschriften elke maand. Tussen staten, kun je erachter komen welke betalingen zijn verdwenen en controleer uw saldo door te bellen met uw bank-of online door te controleren of bij een geldautomaat.

Debetstand

Soms worden er fouten gebeuren. Als u uw account rood te staan, geld storten op de rekening zo spoedig mogelijk op de rekening-courantkrediet bedrag plus de eventuele provisies en kosten van uw dagelijkse bank te dekken. Geld te storten op uw account kunt u helpen voorkomen dat extra rekening-courantkredieten en servicekosten.

Banken mogen wel andere manieren voor de dekking van rekening-courantkredieten die worden minder duur. Vraag uw bank over deze opties voordat het maken van je keuze. U mag in staat zijn om:

Koppel je zichtrekening naar een spaarrekening je hebt met de bank. Als u rood te staan uw zichtrekening, de bank kan geld overboeken van je spaarrekening naar uw zichtrekening. Stel een debetstand te beperken van krediet bij de Bank. Je moet gelden voor een "kredietlijn" net als u zou gelden voor een gewone lening. Als u uw account overdisponeren zal de bank leent u het geld met behulp van uw lijn van het krediet voor de debetstand te dekken. U betaalt rente over deze lening, en er kan een jaarlijkse vergoeding wordt.

No comments:

Post a Comment