Wat is een beveiligde partij schuldeiser?

Beveiligde versus Ongedekte

Een beveiligde schuldeiser partij heeft de mogelijkheid om schulden aan hen in het geval van pandrechten of faillissement te verzamelen. Ze zijn wettelijk erkend in de Verenigde Staten. Voor het geval dat een persoon een schuld verschuldigd en kan niet betalen het terug, het is de beveiligde partij schuldeiser die zullen worden aan de top van de lijst van hun geld of een zekerheid gelijk aan het bedrag ontvangen. Degenen die zijn ongedekt zal worden gefilterd naar< de onderkant van de lijst. Ongedekte partijen ontvangt alleen geld dat kan in de loop worden gelaten nadat alle partijen de zekerheid is voldaan. Wanneer een persoon gaat failliet, zijn ze meestal niet betalen van hun crediteuren omdat er niet genoeg geld om rond te gaan. Daarom is het niet-gedekte schuldenaar aan de onderkant van de lijst is de minst waarschijnlijke schuldeiser eventuele betaling van de debiteur ontvangen.

Kwalificaties

Om een beveiligde creditor partij, moet er een officiële overeenkomst en de veiligheid moet worden gedeponeerd bij de lokale staatssecretaris kantoor met een groot aantal andere formulieren en papierwerk. De nationale Uniform Commercial Code (UCC) is een aanbeveling van de wetgeving die moet worden gevolgd naast de plaatselijke en nationale wetten met betrekking tot schulden en zakendoen. Deze formulieren gedeponeerd bij de plaatselijke minister van Buitenlandse Zaken onder de UCC. Ze heten UCC-1 formulieren en moeten correct worden ingevuld op de brief worden aanvaard en toegepast.

Debiteuren

Een ding dat een persoon eventueel faillissement zou moeten weten voor staan is hoe legaal te elimineren schuld. Terwijl dat kan worden gedaan met de hulp van een advocaat of een accountant, kan het ook zonder. Het vergt heel wat van know-how en de regels moeten nauwgezet worden opgevolgd. Schuld eliminatie is mogelijk zonder indiening van een faillissement. Zij zullen moeten weten wie de primaire schuldeisers zijn dat verschuldigd zijn en welke status ze hebben. Alvorens een persoon tekent een financieringsovereenkomst, moeten zij lezen de boete af te drukken. Dit zal worden beschreven welk type van de schuldeiser de persoon is en of er onderpand bij de transactie betrokken.

No comments:

Post a Comment