Hypotheek achterstallige - Terugneming Reality Deel 2

In het Verenigd Koninkrijk inbeslagnames blijven het nieuws als huiseigenaren getroffen door de crisis kan niet langer voldoen aan hun hypotheeklasten te maken en zijn vervallen tot achterstallige betalingen. In de Daily Mail vorig jaar gemeld dat zij op 9 juli, "Zeventig vier woningen worden teruggenomen vandaag en het aantal huiseigenaren verlies van hun eigendom is zal naar verwachting stijgen tot 123 per dag aan het eind van het jaar", met het verkregen cijfers Geld uit de liefdadigheid Advi
Terugneming kan het resultaat van een slecht wordt afgegeven geschikt sub-prime hypotheken (niet-status of een verminderde kredietverlening) worden - aangeboden door de kredietgevers aan kredietnemers die variabele of onzekere inkomens hebben (zoals de zelfstandigen en werknemers contract) of die een slechte krediet geschiedenis. Een dergelijke groep in de huidige recessie slachtoffer zijn geworden van de kredietcrisis, niet langer kunnen veroorloven hun hypotheek aflossingen en zijn vervallen tot achterstallige betalingen. Voor anderen proberen om hun financiën te jongleren met een tweede lading lening kan zijn de voornaamste factor bij de invoering huiseigenaren in de positie van de mogelijke teruggave van hun huizen. Overwegende dat een eerste last lening is de hypotheek gebruikt om uw huis, een tweede lading lening aankoop is een lening die uitgevoerd kunnen worden genomen voor enig doel - beveiligd tegen uw huis. Betekenis als u standaard op de betalingen die u zou kunnen worden op het risico van verliezen van je huis.

De Pre Actie protocol werd ingevoerd door de regering in november 2008 en voorzien van nieuwe richtsnoeren voor de rechters om ervoor te zorgen dat kredietverstrekkers alle redelijke stappen om teruggave te voorkomen. [Zie artikel: Hypotheek Achterstanden - Terugneming Reality Part1] Sam Jongere, Chief Executive van Shelter zei: "Het onderzoek schetst een gemengd beeld van hoe de kredietverstrekkers reageren op regering regelingen om huiseigenaren te helpen. Tenzij alle kredietverstrekkers dringend Meld je aan en consequent de tenuitvoerlegging van deze regelingen of gelijkwaardig en zich strikt aan de pre-action protocol veel mensen zullen vallen door de gaten en inbeslagnames zullen blijven stijgen. " Als een geldgever en een geldnemer niet kan instemmen met een uitstel van de vordering van de bezit Pre Actie protocol biedt de 'alternatieve geschillenbeslechting ". De rechtbanken beschouwen een vordering het bezit als een laatste redmiddel en actief te bevorderen alle mogelijkheden worden onderzocht waaronder discussie over verlenging van de hypotheek duur; het veranderen van de hypotheek type; uitstel van betaling van de verschuldigde rente over de hypotheek, of kapitaliseren de achterstallige betalingen. "Klachten aan de Ombudsman Financiële Dienstverlening", zoals beschreven in het protocol, is bijna het laatste redmiddel om het vermijden van een bezit te eisen van de kredietgever. Een geldgever kan nog niet uit te stellen hun vordering als de lener is in afwachting van een beslissing van een hangende klacht bij de ombudsman of zij kunnen niet wachten op een beslissing van de FOS en moet daarom de kredietnemer en motiveert, ten minste vijf werkdagen van tevoren van de aanvang van ieder bezit claimen. De laatste opmerking over het protocol is 'Compliance' dat de partijen moeten verantwoording afleggen voor hun handelen en kunnen uitleggen en hen te voldoen met het protocol te rechtvaardigen.

No comments:

Post a Comment