Cash Management: The Global Need For verrekening en Re-Factureren

Als bedrijven het verhogen van hun wereldwijde net, de uitvoering van verrekening en doorfacturatie technieken is steeds een noodzaak. Het bespaart de bedrijven die betrokken zijn bij transacties met verschillende onderdelen van de wereld, belangrijke kosten in verband met omzetting van de valuta's in hun eigen land.

In geval van kleine ondernemingen met slechts een of twee vestigingen in verschillende landen, de transacties zijn eenvoudig, zelfs wanneer ze de moedermaatschappij te betalen i
Deze dochterondernemingen betalen hun ouders, en haar andere dochter transacties geld in hun lokale valuta's, die de ontvanger zet haar eigen. De omzetting brengt aanzienlijke draad wisselkosten, die aanzienlijk kunnen verminderen door gebruik te maken verrekening en doorfacturatie technieken.

Wat is verrekening?

Het is een tactiek die multinationals gebruiken om geldstromen te consolideren tussen de dochterondernemingen over de hele wereld en zichzelf een efficiënt cash management mogelijk te maken. Er bestaan twee soorten van verrekening - bilaterale verrekening en multilateraal netten.

Bilaterale verrekening betreft verrekening verschillende transacties tussen twee van de dochtermaatschappijen van de onderneming zodanig dat het netto saldo dat wordt berekend en periodiek overgemaakt. Multilaterale verrekening werkt op vergelijkbare wijze, echter betrekking op meerdere vestigingen.

Beide netten vormen een minimum te beperken het aantal en de frequentie van de transacties tussen de moedermaatschappij en haar dochterondernemingen en in staat een beter beheer van de risico's verbonden aan vreemde valuta. Netting mechanismen die de ondernemingen te gebruiken apparaten leidende en efficiënt; deze apparaten ervoor betalingen vóór tijdschema (leidende) of na het schema (achterblijvende), zorgen voor de soepele transacties. In het geval van geldontwaarding (ten opzichte van de valuta van de ontvanger), toonaangevende prestaties en opbrengsten in geval van haar waardering, achterop.

Door de implementatie van een adequate verrekening mechanismen van de bedrijven kan ook het verbeteren van hun kasstromen, als het mechanisme vereist een goede planning van de middelen.

Wat is Re-Invoicing?

Re-facturering verwijst naar het proces van het beheer van risico's verbonden aan vreemde valuta door het opzetten van een dochteronderneming. Een dergelijk proces vereist een bedrijf om een dochteronderneming, zodat zij goederen koopt van een dochteronderneming gevestigd in ander land en de goederen doorverkoopt aan een andere dochteronderneming dat de invoer dergelijke goederen. De betaling in een dergelijk geval loopt door een re-facturatie center dat de fondsen beheert van zowel de eenheden.

Zo'n proces kan een beter beheer van de vreemde valuta en vermindert de moedermaatschappij van schommelingen in de wisselkoersen. Het proces verbetert het bedrijf ook de liquiditeit van het profiel door gebruik te maken leidende en wijzen van betaling. Het is ook efficiënt in het krijgen van het bedrijf van schaalvoordelen, zoals het bedrijf handelt in grote brokken van buitenlandse fondsen en daarom verkrijgt goedkopere buitenlandse wisselkoersen.

Naast doorfacturatie, is er de interne factoring techniek die vergelijkbaar is met die van re-invoicing, maar koopt de exporterende eenheid ontvangen rekening.

No comments:

Post a Comment