Forensic Accounting - Hoe Kan zij Help

Forensic Accounting maakt gebruik van state-of-the-art wetenschappelijke methoden bij het oplossen van juridische boekhoudkundige problemen. De forensisch accountant is een hoog opgeleide professional met kennis met betrekking specifiek voor aangelegenheden in verband met vermogensdelicten.

Een forensisch accountant kunnen helpen met problemen gerelateerd aan fraude; met de civiele geschillen, en in de echtelijke staat of de familierechtelijke zaken.

Hoe forensische accountancy bedrijven k
Als een bedrijf vermoedt fraude en misbruik van middelen een forensisch accountant kan het probleem onderzoeken. Hun aanwezigheid en activiteit kan ook helpen bij het voorkomen en ontmoedigen dergelijke misdrijven en wanbeheer.

De forensisch accountant analyseert de economische structuur van het bedrijf en zoek records voor mogelijke fraude en wangedrag. Zij zullen sporen alle activa op zoek naar onregelmatigheden en andere aanwijzingen. Bedrijven profiteren gebruik van een forensisch accountant wegens hun bijzondere opleiding en ervaring in het uitroeien van mogelijke criminele acties. Hun efficiëntie in deze zaken bespaart bedrijven tijd, energie en geld. De forensisch accountant heeft ook ervaring in planning en uitvoering van strategieën om fraude of misbruik van middelen te voorkomen voor de toekomst.

Burgerlijke geschillen en forensische accountancy:

Forensische accountants helpen bij het oplossen accounting problemen in de civiele geschillen inclusief:

o onrechtmatige daad of overeenkomst verband houdende schade en verliezen

o Schending van het contract

o Compensatie en onderbreking van de bedrijfsvoering claims

o Letselschade

o Bedrijf overname claims

o Garantieclaims

o Business en aandelenwaardering

o Professionele nalatigheid claims

Auditors werken zowel bij het berekenen en het oplossen van boekhoudkundige problemen en getuigen in de rechtbank.

Gezins-en familieomstandigheden geschillen:

Het forensisch accountant helpt bij het divorce gevallen door het oplossen van problemen op de opsplitsing van activa. In vele gevallen de verdeling van het pand is complex.

Er kunnen problemen van de pre-huwelijkse voorwaarden, alimentatie en steun voor kinderen geschillen, en verborgen activa. Het forensisch accountant is vooral belangrijk wanneer een of beide echtgenoten zijn zelfstandigen. In dergelijke gevallen een accountant is vaak nodig zijn om alle mogelijke activa van de betrokken partijen. Wanneer er een geschil over inkomen, vermogen, Business Valuation, of andere eigendommen van waarderingen, een forensisch accountant kan helpen bij het vinden van een oplossing.

In testamenten gevallen kan forensische accountants weer helpen in geschillen die voortvloeien over de waardering en eigendom verdeling tussen erfgenamen een nalatenschap's. Als de overledene in eigendom van een of meer bedrijven, bijvoorbeeld, het toewijzen van een waarde aan van deze bedrijven kan het moeilijk zijn zonder een juridisch deskundige.

Voordelen van forensische accountants:

Als professionals, is de forensisch accountant beschouwd als een expert in geval van juridisch eigendom geschillen. Zij brengen alle de nieuwste kennis in de accountancy en auditing dragen normen, zakelijke en financiële rapportage systemen, en het vergaren van bewijsmateriaal, interviewen en detectiemethoden. Ze zijn getraind om getuigenis in de rechtbank en vertrouwd zijn met juridische procedures en voorschriften.

Forensic Accounting nodig is wanneer er een boekhoudkundig probleem dat juridisch moet worden opgelost, maar is ofwel te ingewikkeld of te duur om te worden verwerkt zonder professionele hulp. Zonder goede kennis van de wet, en de forensische accountancy technieken, het niet in deze gevallen is echter een andere mogelijkheid. Rechtbanken zijn zeer streng in procedurele aangelegenheden en accepteren alleen hoge normen voor bewijs - gebieden het meest geschikt voor de ervaren professionals.

No comments:

Post a Comment