Het vermijden van de afgrond

Huidige regering de ambtenaren met inbegrip van huidige en voormalige Schatkist secretarissen vaak verwijzen naar de maatregelen die worden genomen om de financiële crisis in de herfst van 2008, zoals het voorkomen van de "afgrond" te corrigeren.

Sterker nog, als zou paniek was bleef de potentiële ineenstorting van de woning van de ingebouwde kaarten op krediet leverage wordt verspreid, zijn significant. Maar vragen rijzen over de geschiktheid van de genomen maatregelen en waarom de staat van< de financiële sector was in deze Dire Straits.

Debat woedt tussen verschillende economische stemmen over de legitimiteit van de instellingen die te groot is om te mislukken. Als sommigen zeggen, de instelling is te groot om te falen, zij is dus te groot om te bestaan. In het kader van AIG, ben ik het eens. Met zo veel verschillende eenheden, zowel nationaal en internationaal, zou de verplichte opsplitsing van deze kolos scheiding van de systemische risico dat rillingen door de wereldmarkt. De truc zal zijn het creëren van een ordelijke ontmanteling van het bedrijf zonder verrekening vuur verkoop. Uiterste discretie zou nodig geweest zijn met behulp van de expertise van investeringen en eigen vermogen en met veel bankiers meer subtiliteit gevonden dan in overheidsgebouwen.

Met betrekking tot het waarom van de situatie, is al veel geschreven de corruptie in Washington was een grote bijdrage. Teveel vossen in de regelgeving posities opvang van de hennen van de Wall Street kippenhok. Ik zou eens. Zaak in punt is voormalig Goldman executive Hank Paulson probeert de angst op onpartijdige wijze stengel en voor het publiek goed. Geen wonder dat veel on Main ST bitter te klagen over het resultaat en misbruik van fiscale dollars die ruimschoots hebben geprofiteerd van de executive suites, terwijl maand van achterstallige hypotheek wijzigingen blijven aan gezinnen te dwingen afscherming. Belangrijke en naar mijn mening voldoende regelgeving op zijn plaats.

Wat we nodig hebben is de politieke leiding en zal te handhaven huidige wet. Als aanvullende voorschriften nodig zijn om duidelijk te maken en het risico van grote banken en instellingen waar ze worden gecreëerd weg te nemen. Geen behoefte om carte blancheren wetgeving die naar beneden sleept voorzichtige gemeenschap en de regionale banken die wijselijk vermeden het bezinksel van een hoog risico strategieën die CDO's en andere opgenomen van voertuigen die nu illiquide en waardeloos te maken.

Ook in de toekomst leiding is hard nodig. Washington moeten communiceren sterke en duidelijke boodschappen voor wat voorzichtig kredietbeleid en te bevorderen via financiële prikkels hetzelfde. Instellingen moeten maken en uitvoeren van producten en richtlijnen die uitkering gemeenschappen, bedrijven en individuen.

Een hele uitdaging om er zeker van zijn, maar uitvoerbaar.

No comments:

Post a Comment