Banken en Geld

Basisfuncties van Banking

De basisfuncties van de bancaire zijn:

De collectie van de gelden van het publiek.

Het behoud van deze fondsen.

De overdracht van deze fondsen van de ene persoon naar de andere zonder dat hun vertrek van de bank (dit is gedaan door middel van controles of automatische overboeking via het bankwezen, of via het internet, enz.)

Het uitlenen van dat geld aan andere partijen voor een retour-of beloning genoemd belang.

Leningen die door een bank zijn geb
De leningen zijn, uiteraard, gemaakt met een goede beveiliging op zijn plaats in het geval er is standaard. De ontvangen rente wordt gedeeld tussen de bank (dwz hun inkomsten voor het beheer van deze fondsen) en de werkelijke eigenaar. (De echte eigenaar beloning is een deel van de rente die betaald wordt aan hem / haar om niet met zijn / haar geld.)

Een bank is daarom een orgaan dat zich bezighoudt in geld, alsmede het verrichten van andere financiële diensten. Ze accepteren afzettingen van geld van klanten en ze maken leningen van deze middelen om winst te genereren. Deze winst is het verschil tussen de rente die zij ontvangen van de kredietnemers en de rente die zij betalen aan de klanten die het eigen vermogen.

De banken zijn van essentieel belang voor de economie van een land als de wereldeconomie. De functie van de banken is om de middelen krijgen om hun zorg te beheren en te gebruiken om winst te maken.

Wat gebeurt er eigenlijk?

Wanneer uw geld wordt neergelegd bij de bank, wordt het overgebracht naar een groot zwembad, samen met iedereen anders, en het is uit deze pool dat geld wordt uitgeleend aan inkomsten door middel van rente te genereren. Als je schrijft een cheque of een intrekking is genomen het bedrag afgetrokken van het saldo van uw account staan met je bank. Als u uw geld is er en laat de Bank aan hen uitlenen, dan is het belang gedeelte dat behoort aan u is bijgeschreven op uw account door uw bank.

Banken, In feite geld creëren door het verstrekken van leningen aan andere partijen. De hoeveelheid geld die banken kunnen lenen wordt gecontroleerd door de Federal Reserve Bank. Bij deze controle wordt de vorm van eisen van de banken om een percentage van hun fondsen te houden in de reserve en alleen uitlenen van de balans.

Hoe banken geld verdienen?

De banken verdienen hun geld door kredietverlening uw geld tegen rente, en door opladen je voor geleverde diensten. Toen ze lenen je geld moeten zij hun doelstellingen het creëren van zo veel inkomsten als mogelijk voor zichzelf saldo, met hun verplichting om het veilig te spelen en veiligheid te handhaven voor dat geld. Zij moeten ook een goede liquiditeitspositie in het geval te handhaven jou en alle andere klanten willen geld trekken uit.

Liquiditeit en rentabiliteit zijn soms tegengestelde posities - kan men niet hebben over het algemeen beide tegelijk. Als u in staat bent om je geld leent dan voor lange periodes heel wat belangstelling kan worden verdiend. Maar de bank kan lenen niet zo veel van dat geld dat ze voorkomen dat hun klanten toegang hebben tot hun geld wanneer ze dat willen.

Banken loopt dus het functioneren als een bedrijven, want in feite is dat wat ze zijn - een bedrijf. Uw bedrijf kan het product van een stuk van apparatuur of machines of kleding of voedsel. De bank is het product van contant geld of geld. Ze verkopen dit geld in de vorm van leningen en andere financiële producten van het type. Ze maken hun geld op de rente en royalty zij in rekening brengen op deze leningen en zij betalen anderen voor dat geld. Deze anderen zijn hun klanten.

De sleutel is, de banken moet je meer rente-inkomsten die vanuit hun verstrekte leningen uit, dan de kosten van de rente die zij betalen moeten betalen (voor de klanten mogelijk maakt hun tegoeden worden gestort met hen).

De overige grote ontvangsten items gegenereerd door de banken worden de kosten zij in rekening brengen. De oude dag waar slechts een klein deel van de inkomsten van de bank kwam uit vergoedingen in rekening gebracht is al lang verdwenen.

Vandaag, bankkosten make-up een aanzienlijke bulk van de winst van de bank en zij aanrekenen voor elke dienst, of het nu voor een elektronische transactie, dan wel ter ere van een terugtrekking uit een geldautomaat, of waardoor een overboeking via het internet bankieren systeem. Bank vergoedingen oplopen tot multi miljoenen waard van inkomsten voor de bank, maar zijn een constante bron van irritatie en ergernis aan de klanten.

Nog een grote bron van inkomsten voor de bank is het rendement van investeringen en effecten. Hier de banken nemen een deel van de middelen die zij bezit en aankoop van andere producten, zoals een aandeel of eigen vermogen in het bedrijfsleven. Dit zal dan weer een winst, die is ontvangen van de Bank door middel van dividenden etc.ank merkt zal binnenkort verouderd. Wanneer dit gebeurt, zal de verandering in de aard van het geld een significant effect hebben op onze samenleving.

No comments:

Post a Comment