Grijpen de terminologie Betrokken bij Factuur Factoring

De financiële wereld is altijd vol van de terminologie die de geest boggles. Men hoeft niet verder te kijken dan de kredietderivaten die zijn uit te wissen traditionele financiële instellingen zoals Lehman Brothers's.

Inzicht in de terminologie die betrokken zijn bij een bepaald gebied van de financiering is de helft van het gevecht als het gaat om het krijgen van een goede deal. Dat geldt met name voor het gebied van de factuur factoring. Factuur factoring is gewoon de verkoop van facturen a
Het voorschot verzoek is de eerste zin te begrijpen. Zij verwijst alleen om de facturen die u wilt factor. Ze worden verzonden met de aanvraag en eventuele ondersteunende documentatie op verzoek van de factoring bedrijf.

De betrokken partijen bij de transactie hebben ook unieke titels. De "factor" is het bedrijf de aanschaf van de facturen. De "account schuldeiser" is het bedrijf de verkoop van de facturen. Dat zou je. De "account schuldenaar" is de onderneming die dient betaling van de factuur. That zou uw cliënt.

De tariefstructuur is ook unieke terminologie. De "factuur" is wat wordt verkocht. De "initiële fee" is de percentage van de factuur de factoringmaatschappij aan het opladen is. De "eerste periode" is de tijd die de factuur moet worden betaald en is vaak 30 dagen. De "late fee" is het percentage in rekening gebracht in aanvulling op de initiële kosten als de factuur niet op tijd betaald. Deze late betaling zal gespreid over een progressie waar het percentage hoe langer stijging van de factuur is vervallen.

De Lockbox is een zin die niet moeilijk is te begrijpen, maar het concept is. De factoring bedrijf zullen eisen dat de betaling op de factuur worden gedaan om in plaats van je. Het is niet dat de factoring bedrijf niet vertrouwt u te doen toekomen van de betaling, wanneer u deze ontvangt, maar de factoring bedrijf niet vertrouwt u te doen toekomen van de betaling als je dit te ontvangen! Als zodanig zal de factuur worden vervoerd naar een Lockbox, die in feite een postbusnummer.

De "reserve" is een term van vitaal belang te begrijpen en te betalen, zeer veel aandacht aan. De factoring bedrijf kunnen overeenkomen om u te betalen 95 procent van het factuurbedrag, maar ze zullen in eerste instantie niet betalen u het volledige bedrag. In plaats daarvan zullen zij een bepaald percentage genomen escrow totdat de factuur daadwerkelijk is betaald door uw klant. Dat bedrag wordt doorgaans 20 procent en is gekend als de "reserve".

Zoals met elk gebied van de financiën, moet u vertrouwd met de terminologie van factoring vóór de verkoop van uw facturen. Als u iets niet begrijpt, zorg te hebben verduidelijkt. Factoring is meestal een geweldige manier om cash flow problemen op te lossen, maar zorg ervoor dat u weet wat u in krijgt.

No comments:

Post a Comment