De Three Little Varkens - bent u beschermd?

Welke kleine varkentje bent u?

Once upon a time waren er drie kleine varkens. Alle drie besloten huizen (bedrijven bouwen). Laat ons analyseren wat bouwden zij en hoe de morele geldt voor ons.

De eerste kleine varken was gehaast en de korte kant van geld. Hij deed een beetje onderzoek. Dit is wat hij gevonden en wat hij deed.

Upon zijn onderzoek, vond hij hij kon voordeel van Nevada State wet sinds hij in Californië woonde nemen. Nevada scheen om enkele bijkomende uitkeringen (geen bela
Hij somde de agent vestigingsplaats van als zijn corporate adres in Nevada en uitgevoerd business in Californië. Hij presenteerde een mooie gevel tot iedereen die zag zijn website en dacht hij had vele bedrijf draaiende. Hij wist niet beseffen dat was hij business doet als buitenlandse vennootschapsbelasting. De wetten van de staat dat hij eigenlijk de business uit uitvoeren achterhaald de Nevada wetten die leek zo veilig. Little Pig # 1 hoorde zelfs dat hij konden iemand get (een gerenommeerde zakenpersoon of advocaat) naar een lean dossier tegen zijn huis en vervolgens niemand anders kon ooit zijn eigendom grijpen.

Little Pig # 1 ingebouwde zijn huis van stro. We zullen zien wat gebeurd tot deze varken een weinig later.

De tweede kleine varken deed wat onderzoek en gevonden dat de helft van alle Amerikaanse beursgenoteerde ondernemingen en 58% van Fortune 500 Bedrijven (Delaware.com) kiezen Delaware vanwege een zeer gerespecteerde Hof van Chancery. Hij opgenomen in Delaware (hoewel ook hij in Californië woonde) en ging over zijn business uitzoeken dat als een ander varken vanaf California werden om hem dagvaarden zij zouden hebben naar Delaware.

Little Pig # 2 ingebouwde zijn huis met hout.

Little Pig # 3 lees een verslag met uittreksels geschreven door Paul Sarbanes (D-Md) uit het Government Accountability Office (GAO). (U hebt gehoord van Sarbanes-Oxley, rechts?) De 2006 rapport citeert de volgende.

o De FBI gemeld dat Amerikaanse shell bedrijven worden gebruikt zoveel $ 36B witwassen uit de voormalige Sovjet Unie. (andere specifieke landen ook beursgenoteerde)

o Nevada-gebaseerd corporaties ruim 3.700 verdachte wire transfers totaal $ 81m ontvangen dan twee jaar, maar konden vervolgen omdat de eigenaren konden worden geïdentificeerd

o Geen van de 50 staten vereist routinematig aanvragers die willen forma nieuwe Corporation om openbaart wie zal de corporatie (herzien door Levin D-Mich en Coleman R-Minn eigen)

o Rechtshandhavingsambtenaren wordt belemmerd door het afwezigheid van ondernemingsvermogen informatie over eigendom in alle 50 staten

Little Pig # 3 was werkelijk bedwelmd te zien hoe slordige de staat wetten scheen te. Hij dacht dat hij was slim genoeg en bouwde zijn huis uit bakstenen.

We weten allemaal het einde van het verhaal; of doen wij?

We weten dat de Big Bad Wolf kwam langs en blies Down the House van stro. California wet heeft voorrang Nevada recht en de Nevada Corporation aangeboden geen voordeel uit belastingen of levenssfeer in het einde.

Little Pig # 2 hoewel hij had gemaakt toen hij stapte in een rechtszaak met een ander bedrijf in Texas. "Dat vent zal nooit naar Delaware aan mij Sue!" Echter, staten moeten wetten eer zoals Full Faith and Credit en Little Pig # 2 gemist de clausule over de opdracht onder de bevoegdheid in de staat Texas. Texas bereikt haar lange arm naar Californië en naar het huis van Little Pig # 2; de Big Bad Wolf proestte gepofte en blies het huis beneden. De Wolf hoefde te Huff en bladerdeeg, maar uiteindelijk blies hij het huis beneden.

We weten allemaal over de bakstenen huis! Het huis was erg sterk en gebouwd met off shore trusts, off shore bankrekeningen en een zeer stealth plan. Little Pig # 3 deed fantastisch. De Big Bad Wolf kon niet vaststelling blazen het huis, totdat één dag, een tragedie gebeurd in de gemeenschap. Sommige slechte varkens uit een ander land vloog vlakken in een grote gebouw, een veel schade voorgedaan, mensen tragisch gestorven en de regering moest iets doen in de naam van nationale veiligheid.

Deze nationale Security Act, genaamd Patriot Act Patriot Act I en II alles veranderd. Alle de rekeningen en eigenschap dat off vermelde shore door Little Pig # 3 werden nu een kwestie van record. De bankrekeningen nu viel krachtens de Bankenrichtlijn Secrecy Act en alle van Little Pig # 3's rekeningen nu onthullen aan de IRS. Alles was veranderd en de bakstenen huis niet anymore lijken zo stevige.

In het geval van Little Pig # 1, had hij meer moeite omdat de federale overheid sterk aangemoedigd Nevada te reinigen haar handelen en werking verslaglegging; en alle vijftig staten gevolgd. Alle drie kleine varkens kwam tot een betere conclusie.

Wat ze echt nodig was een goed advies van een professional die kan op maat en de bouw van een persoonlijke Asset Protection Plan, dat weerstand kon bieden aan hun persoonlijke verplichtingen. Elke kleine varken had een verschillende reeks omstandigheden en viel onder een verschillende reeks jurisdicties. De moraal van het verhaal is dat er niemand Asset Protection Plan is voor iedereen.

No comments:

Post a Comment