Beheersing van je geld en de tien categorieën van geld

Deze nummers van Robert van Allen meerdere streams van inkomen natuurlijk recht Controlling Uw Geld en De Tien Categorieën van het uitgeven van geld.

Robert Allen deelt met ons een eenvoudige, gemakkelijke en krachtige manier van denken over ons geld. Hij reflecteert op de vorige track waar we leerden over de Rockefeller kinderen en hoe zij werden geïnstrueerd om rekening te houden hoe brachten ze hun geld aan het kwartje.

Jelsma introduceert ons dan een eenvoudig concept om ons financiële< situatie en hij noemt het de badkuip Theorie van Economie. Hij legt uit dat de geldstromen in uw leven door een kraan en geld stort in bad en uw geld via een money drain stromen. Het doel is om vul je bad met een overvolle level. Is de beste manier op te vullen de badkuip door te draaien op meer kranen of om de lekken (drains stekker). Hij vertelt ons dat het is beide.

De meeste mensen hebben net een grote kraan (hun job). Dus hij vertelt ons dat we onze lekken plug en op hun beurt meer kranen. Hij noemt dan tien lekken in volgorde van belangrijkheid. De eerste drie zijn uw partners:

1) God (of Charity Tienden) 10%

2) Zelf (besparing) 10%

3) Uncle Sam (Belastingen)

4) Uw Shelter (House of betaling van de huur)

5) huishoudboekje (voedsel, kleding, en normale levens kosten)

6) Uw Auto / Transport

7) Fun - Entertainment

8) Verzekeringen - Gezondheid, Life, handicap, Huiseigenaren, Etc

9) Diversen - met inbegrip van betalingen Naar Schuld

10) bedrijfsuitgaven voor

Hij gaat dan aan ons vragen om al het geld besteden we in deze tien categorieën indelen. Zegt hij zelfs als u een computer programma om uw kosten track te gebruiken; u moet wel uw kosten op deze manier categoriseren.

Hij krijgt dan klaar om een geld transacties of gebeurtenis te onderzoeken. Jelsma wijst erop dat we alleen echt een enkele verhouding transacties per dag. Hij vertelt ons dat de rijke persoon een gemiddelde van slechts een minuut geld meer per gebeurtenis dan de arme persoon doorbrengt. Op de track zes gaat hij deze te verklaren.

Deze manier van denken kan zeker eenvoudiger te beheren en hoe we geld uitgeven. De visualisatie dat dit allemaal lekken in een badkuip is zeker zinvol en kunnen we een goed gevoel wanneer we rondkijken of zoek een manier om deze kosten te minimaliseren. Vergeet niet de waarde van een dollar, en leren om uw geld te bedienen met de tien categorieën van het uitgeven van geld. U zult op uw manier binnenkort verdienen en profiteren van uw meerdere streams van het inkomen.

No comments:

Post a Comment