Pion voor Cash - een eenvoudig mechanisme en tips voor leners

Je hebt geld nodig, maar op dit moment niet beschikt over een goed krediet geschiedenis. De banken afval te veel tijd en u wilt woekeraars te voorkomen. Wat ga je doen? Overweeg pion voor contant geld.

Wat doet pion voor geldtransport? Hoe werkt het?

Pion voor contant geld heeft een eenvoudig mechanisme. Hier is hoe het werkt:

o De kredietnemer pionnen een artikel van waarde - bijvoorbeeld een gouden armbandje, een tv, of een vaas antieke - met de kredietgever.

o In ruil, de kredietg
o De lener betaalt het bedrag, samen met de rente na een bepaalde tijd - meestal drie dagen tot drie maanden - zoals gespecificeerd in de overeenkomst.

o In geval de kredietnemer niet terug te betalen binnen de termijn, de geldschieter confisqueert het artikel.

Anders dan een middel om snel geld te verdienen, te verpanden voor contant geld lening niet gepaard gaat met haaien jacht op de kredietnemer. Als je weigert te betalen of niet kan betalen, je gewoon verliest het artikel.

Tips voor het Leners

Pion voor contant geld wordt een van de oudste manieren om geld te krijgen, indien nodig, en is een traditionele activiteiten in vele landen zoals China, India, Thailand, enz. Recent werd een New York Times berichtte dat verschillende beroemdheden, vooral in Californië, zijn kiezen pandhuizen for in wat bekend staat als "onderpand leningen". Gemeenschappelijk artikelen omvatten elektronica, personenauto's en auto's, juwelen, antiek, en andere merchandise. Tegelijkertijd, gevallen van uitbuiting en bedrog zijn ook gemeenschappelijke in de pion-broking industrie.

Als u van plan bent om pion uw persoonlijke artikelen, hier is wat u moet weten:

o niet lenen als je niet kunt terugbetalen. Zo simpel is het. Maar soms, kunt u dringend behoefte aan geld. Begrijpen uw vermogen om terug te betalen en ook andere opties te verkennen.

o Kijk uit voor de hoge rente. Sommige gewetenloze pandjeshuizen bekend zijn exorbitante tarieven van de rente aan te rekenen, en in veel gevallen, de lener niet kan terugbetalen, wat leidt tot het verlies van het artikel. Vergelijk de verschillende kredietverstrekkers en hun tarieven, ook voordat je de definitieve beslissing.

o Bewaar geen items van sentimentele waarde met de lener. Vele kredietnemers maken de fout om hun familiestukken verpanding of items van persoonlijke waarde die zijn onbetaalbaar en niet kan worden vervangen door geld.

o Houd uw documenten met betrekking tot de lening veilig. Pawnbrokers zullen proberen hun best om te vermijden dat u uw artikel terug als u niet de nodige documenten te verstrekken.

No comments:

Post a Comment