Lening aan Bad Credit Fix

Weinig kredietverstrekkers zijn huiverig voor om leningen die nodig zijn om enkele van achterstallige betalingen terug te betalen bieden zijn er ook mensen die meer dan bereid te helpen, het aanbieden van leningen voor het herstel en van een individu voldoende financiële draagkracht te verwerven opnieuw.

De meest voorkomende vormen van lening aan slecht krediet vast te stellen zijn:

1. Credit cards. Een manier om een goede financiële draagkracht vast te stellen opnieuw is te betalen via cr
2. Lening voor huiseigenaren die negatief hebben gereageerd krediet geschiedenis. Deze reparatie lening kan consolideren slecht krediet, zoals hypothecaire achterstallige betalingen. Meestal zal een lening adviseur een beoordeling te geven en hij / zij adviseert over de offerte en de details van de opties over de financiële consolidatie.

3. Herfinanciering kan iedereen hypotheken lenen tegen een lage rente. Te herfinancieren, een persoon een huis of onroerend goed te gebruiken als onderpand voor een lening. De drie grote bureaus in de herfinanciering van hypotheken zijn Equifax, trans Unie en Experian.

4. Home equity lijnen of home equity leningen herfinancieren verschillen, omdat het niet van invloed op de initiële en bestaande kredietfaciliteit. Deze leningen worden niet aangeboden aan secundaire markt, zodat leners zijn hogere risico's. Home equity leningen worden beschouwd als de beste bron geld tegen een lage rentevoet (zo laag als 6%)

5. Handtekening leningen. Dit zijn persoonlijke leningen en zijn slechts gedekt door de handtekening van de kredietnemer. Banken bieden dit soort leningen zonder onderpand. Deze worden geclassificeerd als ongedekte leningen.

6. Payday of snel geld leningen zijn leningen die door de kredietnemers verworven door het bevorderen van hun salaris via hun salaris. Net als bij de ondertekening leningen, deze soorten zijn ook onbeveiligd. Is het erg gemakkelijk toe te passen voor een betaaldag lening, omdat er geen credit check en kredietnemers kunnen online solliciteren. Goedkeuring duurt slechts enkele minuten en men kan maximaal lenen tot $ 1500 die kan worden beschikbaar stellen van de volgende dag de rente, maar zijn meestal hoog.

7. Hard geld leningen worden verstrekt door particuliere kredietverstrekkers die zijn gespecialiseerd in particuliere fondsen en hard geld lenen. De lening duurt meestal 2 tot 28 maanden. Het heeft een hogere rente dan traditionele leningen. Er is ook hard geld residentiële lening, maar het is meer riskant, omdat het heeft een zeer hoge rente. Leners moeten hebben 25 tot 50% zekerheid, zoals vastgoed, activa zoals aandelen of obligaties.

8. Leningen voor de studenten. Er zijn kredietverstrekkers die leningen te verstrekken aan studenten die hun opleiding willen voortzetten, zelfs indien zij hebben een slechte kredietwaardigheid. De voorbeelden van deze leningen voor studenten zijn:

- Perkins is een lening die door de overheid gesubsidieerde leningen voor undergraduate en graduate studenten. Het is niet noodzakelijk met eender welke credit controleren en prijzen van 1.000 dollar - 4.000 dollar cash per schooljaar.

- Stafford lening die een federale lening met twee soorten: gesubsidieerde lening, die wordt verleend, volledig afhankelijk van economische behoeften van de kredietnemer. De overheid is degene die betaalt voor de opgebouwde rente lening. O gesubsidieerde lening is niet afhankelijk van de behoeften. Studenten kunnen altijd van toepassing voor deze lening, maar indien de student voert meerdere soorten van de lening, kan hij / zij alleen maar een mager bedrag.

Er zijn van die leningen voor studenten die een cursus in de gezondheid en de wetenschappen zoals:

- Het verplegend lening programma dat tot 4000 dollar aan gekwalificeerde studenten verpleegkunde biedt. Studenten die momenteel ingeschreven moeten hun financiële behoefte te bewijzen. De gekwalificeerde ontvangers krijgen een aflossingsvrije periode van 9 maanden te betalen voor de lening.

- Kansarme studenten lening die is een programma gesponsord door het Department of Health and Human Services. Dit soort lening is beschikbaar voor financieel en / of maatschappelijk studenten die niet in staat wil naar een erkende graad in de gezondheidswetenschappen voort te zetten. De lening is verstrekt krediet op basis van niet en laag in het belang van.

- Primaire zorg lening die is een programma ontworpen om niet kredietleningen voor studenten die willen medische graad op de primaire zorg voort te zetten aan te bieden. De verlengingsperiode is tot 12 maanden.

De verschillende leningen boven zijn ontworpen voor u om u weer op een goede financiële positie weer na het maken van een slecht krediet opnemen. Eenmaal goedgekeurd, moet zorgvuldig worden gebruikt leningen om het faillissement te vermijden. Altijd op tijd te betalen en correct beheren van je geld aan slecht krediet te vermijden.

No comments:

Post a Comment