Wat is Check 21?

Controleer of de 21, "Clearing Check voor de 21e eeuw Act" is een verordening die de elektronische controle ingeschakeld verzameling, verwerking en clearing tussen banken in de Verenigde Staten. De Federal Reserve was het onderzoeken verwerking van elektronische controle sinds het jaar 2000 met een focus op de bespoediging controleert de verwerking en het verminderen van transport aanverwante vertragingen. Door de gezamenlijke inspanningen van de industrie de ambtenaren en de Federal Reserve per
Naast het feit dat tijdrovende en dure (rekening houdend met de extra kosten van vervoer, met name in buitenpost controles), fysieke overdracht van papieren cheques, is relatief meer gevoelig zijn voor diefstal. Check 21 Act heeft toegestaan ',' check truncatie "wat betekent dat de fysieke controle is niet langer nodig en een elektronisch alternatief in de vorm van een digitale afbeelding van de voorkant en achterkant van de cheque kunnen worden gebruikt voor de verwerking en betalingen, en is slechts zo goed als de originele papieren te controleren. Deze vervanging digitale beelden worden ook wel aangeduid als Image Replacement Documenten (IRD) of eChecks (elektronische cheques) al is de term "eChecks 'omvat ook verschillende andere betalingsmogelijkheden tegenwoordig. Echter, te kwalificeren als een geldig e-check, het digitale beeld is om te voldoen aan bepaalde eisen van de 21 Check handelen. De vervangende cheque moet een aanvullende verklaring hebben toegevoegd om het te zeggen, "Dit is een legale kopie van je te controleren. U kunt het op dezelfde manier zou je de oorspronkelijke cheque gebruiken. " Bovendien, de vervanger te controleren moet de rekeninghouders naam, adres, aantal te controleren, transit-code, te identificeren bankgegevens, 9 cijfers routing nummer en bankrekening nummer. Afbeelding bestandsgrootte van de vervangende controle is een kritische beschouwing met The Sheer aantal controles in de verwerking te wijten aan haar groeiende populariteit, banken zullen een groot aantal te controleren beelden op te slaan voor de records. Naast opslag, hoe groter het bestand zal ook leiden tot een tragere transmissie en dus trager verwerkt. Banken kunnen daardoor gedwongen te worden om het beeld bestandsgrootte verlagen, waardoor het verlagen van resolutie en beeldkwaliteit, die problemen kunnen veroorzaken met de validering van elektronische cheques en dus veiligheid van het systeem voor de verwerking.

Snellere verwerking zal betekenen dat er binnen een veel kortere tijdspanne tussen de begunstigde het storten van de controle en goedkeuring van de fondsen van de bank rekening van de betaler te worden. Vandaar "Float" niet beschikbaar is, hetgeen impliceert dat de middelen betaler moet op zijn plaats zijn voordat de begunstigde de cheque deposito's. In het geval de middelen ontoereikend zijn, kan elke partij kan zien sancties en boetes, conform de bepalingen van Check 21. Check 21 ook bescherming biedt aan klanten, ingeval van dubbele borg (waar papier en elektronische kopieën worden gedeponeerd), of in het geval-middelen aan of gestort onttrokken aan de onjuiste weergave. In dergelijke gevallen, Check 21 voorziet de klant het recht om zijn geld teruggestort tot USD 2.500 dollar per controle binnen 10 werkdagen tot het onderzoek is afgerond. Echter, dit voordeel geldt alleen voor die gevallen, waarin een klant beschikt over een geldig, "vervangen door controleren." Het recht op terugvordering van de verliezen te wijten aan een fout of fraude niet alleen betrekking heeft het opgenomen bedrag, maar ook de taksen, heffingen en / of sancties in verband met de desbetreffende transactie. Check 21 wordt bepaald dat deze rechten in het licht van mogelijke problemen in verband met elektronische check verwerking, zoals de hierboven genoemde. Bovendien, soms kan het digitale beeld niet leesbaar, waardoor transactionele fouten.

Terwijl Check 21 is de snelheid en de efficiëntie van de verwerking te controleren is toegenomen, heeft zeker ook om de kansen van de daarmee samenhangende fraude te controleren. Als fysieke controles worden geminimaliseerd elektronische verwerking, het is moeilijker te frauduleuze deposito's of betalingen op te sporen. Zo werkt een digitaal beeld niet over de voordelen van watermerken of chemisch reactieve papier, die worden gebruikt voor het opsporen en minimaliseren frauduleuze cheques. Nochtans, heeft het nieuwe leven in blies het gebruik van de controles, die op een constante daling, en nieuwe vraag naar elektronische cheques, die steeds populairder wordt, en worden bekeken door velen als een uitstekend en laag risico substituut voor creditcards.

No comments:

Post a Comment