Dingen Banken en andere kredietverstrekkers die je niet zal vertellen (Part04) de gevaren van Shopping Lenders

De mensen die op zoek zijn naar financiering vaak tijden winkel kredietverstrekkers. Winkelen kredietverstrekkers kan twee dingen betekenen:

1. Toepassing met meerdere kredietverstrekkers tegelijkertijd binnen een korte periode van tijd.

2. Het aanvragen van een lening met een kredietverstrekker, krijgt geweigerd opnieuw toepassen van de lening en met een andere geldschieter.

Nu hier is de problemen met deze aanpak om het verkrijgen van het geld dat je nodig hebt.

In beide gevallen e
Hiermee neemt u de eerste case scenario, nummer 1 hierboven: Laten we zeggen dat je een middle of the road commercieel vastgoed behandelen en u op zoek zijn naar financiering voor een smalle strook winkelcentrum. Het is een vrij goed project, maar niet geweldig. Als je winkel kredietverstrekkers (banken en brokers) door te communiceren met meerdere kredietverstrekkers, zullen ze kijken naar je credit-bestand en vraag me af wie de zeggenschap over deze deal. Te veel kredietverstrekkers te kijken naar je project op hetzelfde moment kan dodelijk zijn de deal, met name bij het gebruik van cross makelaars die draden met kredietverstrekkers. Dat kan slecht nieuws zijn voor de kredietnemer.

Het tweede scenario, nummer 2 hierboven: Laten we zeggen dat u er een schuld consolidatie lening zoeken en u zich hiervoor met een kredietverstrekker die ontkent jou. In uw wijsheid oneindige, past u bij een andere kredietverstrekker die ook ontkent u, en een derde en misschien een kwart of meer. Wetende wat je nu weet, zult u zich realiseren dat elke geldschieter zult zien dat de laatste geldschieter ontkende u een lening (of je zou niet toe te passen met de huidige geldschieter, nietwaar?) Elke kredietgever vraag waarom de laatste kredietgever niet aan uw deal en rode vlaggen zal doen gaan zwaaien in de kredietverlener gedachten: Als bank A heeft niet de deal, wat is er mis met de deal? En dat proces wordt nog erger met de opeenvolgende geldschieter die kijkt naar uw dossier. Zij zullen niet de deal omdat de andere banken niet doen de deal en dat betekent dat er moet iets mis met u of uw project, wat het ook is. Het is als een kettingreactie.

De sleutel is te weten welke soort kredietverstrekker is de beste kredietgever eerste benadering voor de financiering. Veel kredietnemers niet over deze informatie en uiteindelijk nadert de verkeerde geldschieter voor de financiering en schroeven hun kansen voor financiering.

Het is wat je niet weet dat kan pijn doen. Dingen banken en andere kredietverstrekkers zullen u niet vertellen ...

Copyright © 2006 James W. Hart, IV alle rechten voorbehouden

No comments:

Post a Comment