Waarom de banken zijn zich uitstrekt over meer Credit Zelfs als ze tegengaan

Terwijl de kredietverstrekking scores zijn te laten vallen, zelfs voor consumenten met een perfecte betaling geschiedenissen, en banken weigeren te lenen op basis van die lagere credit scores, de hoeveelheid geld die wordt nog steeds uitgeleend is in 2008 toegenomen.

Hoe is dat mogelijk?

Zowel de consumenten en bedrijven zijn te tikken in de bronnen van de banken niet verwachten dat ze te gebruiken: eerder afgegeven kredietlijnen.

Commerciële leners die zich gefinancierd door effectenma
Veel huiseigenaren hebben dezelfde lijnen - waarvan sommige werden vastgesteld toen hun huizen werden gekocht. Deze lijnen, beter bekend als Home Equity Lines of Credit, of HELOC's werden vaak gebruikt om een tekort aan aanbetaling bedragen - waarbij de kredietnemer in eerste hypotheken te verkrijgen bij 80% van de waarde van de woning, waardoor sparing die van dure hypotheek verzekering.

Kredietverstrekkers raadde hen van toepassing voor de maximaal toegestane - voor het geval ze nodig had op een later tijdstip.

Andere huiseigenaren, die behoefte hebben aan remodeling of de reparatie geld, verkregen's HELOC op een later tijdstip. Voor velen is gemaakt meer zin dan een financieel "cash out" herfinancieren van hun huis.

Nogmaals, het verkrijgen van de kredietverstrekkers aanbevolen lijn voor de maximaal toegestane - alleen maar om het geld direct beschikbaar in de toekomst, zonder te hoeven doorlopen om het papierwerk of voor nieuwe taxaties, lening vergoedingen, enz. te betalen

Aangezien de saldi werden betaald naar beneden, het beschikbare bedrag voor toekomstige toegang verhoogd. Weinig wist deze instellingen realiseren van de waarde van hun advies - omdat deze leningen niet beschikbaar is op slechts een paar jaar later.

Nu, als kleine bedrijven vanuit huis lopen in bakstenen muren als u probeert te lenen voor de benodigde apparatuur, ze draaien aan het eigen vermogen in hun huizen te houden van hun bedrijf loopt.

De keerzijde is natuurlijk, is dat de meeste HELOC's waren gebaseerd op een instelbare tarief hypotheek, zodat de rente kan hoog zijn. Maar voor een klein bedrijf persoon met geen andere keuzes, ze zijn een levenslijn. Immers, als u een horecazaak en de motor in uw bestelwagen opgeblazen, je bent van de zaken waar, totdat het is gerepareerd.

Consumenten zijn ook te tikken in creditcard contant geld grenzen voor zowel zakelijke en persoonlijke noodsituaties - maar creditkaartaanbieders waren er snel bij deze limieten te beperken - effectief afsnijden van de financiering van noodhulp, zelfs voor hun beste klanten.

Consumenten in de hele natie voeren strengere regels riemen en leren onderscheid te maken tussen 'willen' en 'nodig', iedereen weet dat het goed boekhoudkundige praktijken te houden zakelijke en persoonlijke uitgaven te scheiden. Maar als je levensonderhoud afhankelijk zijn van het mengen van de twee, zullen de meeste consumenten mix.

No comments:

Post a Comment