Schakelen Credit Cards Voor een betere deal

Je denkt misschien dat een credit card is voor het leven - maar met het niveau van de hete concurrentie tussen aanbieders van credit card van deze dagen is nog nooit eenvoudiger geweest voor mensen schakelen creditcards om een betere deal dan de degene die ze momenteel krijgen! Dus, als uw creditcard is niet provider biedt u de beste huidige marktomstandigheden, kan de tijd gekomen voor u om een schakelaar te beschouwen.

In wezen zijn er twee manieren waarop u kunt uw huidige creditcard evenw
* Krijgt u een aanbod (meestal in de post) om uw huidige saldo te verplaatsen naar een nieuwe provider aanbieden betere voorwaarden dan wat u op dit moment;

* Maak je een applicatie naar een nieuwe provider en in uw applicatie die u op de hoogte van de nieuwe provider dat u voornemens bent om een evenwicht te meer van uw vorige provider te verplaatsen.

Hoe dan ook, zodra uw nieuwe kaart is goedgekeurd, kunt u eenvoudig over het saldo van de oude kaart overschakelen naar de nieuwe kaart te annuleren en vervolgens de oude kaart. In feite is het niet kon gemakkelijker worden gemaakt om dat je uit balans als de nieuwe kaart aanvraagformulier stap zal waarschijnlijk een ruimte voor u voor het invullen van uw huidige gegevens en uw nieuwe kaart zal dan deze voor het saldo over te dragen zodra regelen uw nieuwe kaart is goedgekeurd!

Houd in gedachten dat card aanbieders vandaag als het idee van klanten beweegt over de bestaande evenwichten die ze verdienen rente-inkomsten en de concurrentie is hevig om mensen tot meer dan verhuizen naar hun kaart, dus zorg ervoor dat wanneer je overweegt te schakelen uw creditcard provider die u krijgen:

* Een betere deal dan april u op dit moment;

* Beloningen een beter systeem dan u op dit moment;

* Indien mogelijk, geen lidmaatschap of de jaarlijkse vergoedingen voor.

Ook, als u niet wilt, hoeft u niet daadwerkelijk op een rekening gewoon omdat u het evenwicht verplaatst naar een nieuwe kaart te sluiten. Daarom, als u twee credit cards en een van deze creditcard provider biedt een lagere april dan de andere, maar de andere is het aanbieden van een beter beloningssysteem, houd je beide kaarten actief en zo nu en dan kunt u een afspraak te hebben het saldo van uw duurdere APR-kaart opladen overgestapt naar uw minder dure april kaart. Op die manier kunt u genieten van het beste van beide werelden!

No comments:

Post a Comment