Verhoging van Financiën - Uitleg over de do's en don'ts

Op dit moment is de financiering van relatief eenvoudig te verkrijgen, maar dit zal niet altijd het geval. Zoveel zijn kredietverstrekkers reclame voor hun diensten die zij kan heel verwarrend zijn. Als u het beste biedt het is altijd goed om te shoppen en te vergelijken. De concurrentie in de financiële markt is enorm. Veel verschillende tarieven, voorwaarden en aanbiedingen zijn beschikbaar en kan derhalve het meest moeilijk om het meest geschikt is voor kiezen om uw behoeften. Het verkrijgen
Als u ernstige twijfels over die lening aan te vragen zie uw boekhouder en vraag om zijn onbevooroordeelde aanbeveling. Geen kwestie waar u heen gaat voor de financiering van de kredietverstrekker zal veel informatie moeten helpen als het mogelijk zal zijn om een lening te beslissen. Als u zich wenden tot uw bank zullen ze al een grote hoeveelheid gegevens over uw bedrijf zaken hebben, maar zal nog steeds gedetailleerde informatie over het doel van de lening.

Als u een lening nodig om een tijdelijk cash-flow probleem te financieren, uit te voeren verbeteringen van de ruimten, de aanschaf van nieuwe apparatuur of voor andere zakelijke reden zal de geldschieter informatie nodig over hoe dit geld wordt besteed en welke voordelen het zal doen om uw het bedrijfsleven. Nog belangrijker is de geldschieter zal er zeker van dat u in de positie om de lening terug te betalen gedurende de overeengekomen periode aan de overeengekomen voorwaarden. Er is geen enkel punt in het gaan naar een geldschieter, pet in de hand, zonder voorbereiding om een voorschot te beveiligen. Je zal niet succesvol.

U moet gedetailleerde informatie te verstrekken aan de kredietgever dat een getrouw beeld van de levensvatbaarheid en de financiële situatie van uw bedrijf geeft. Dit zal de kredietverstrekker om uw verzoek te beoordelen, analyseren het voorstel en om de zaak met u bespreken. De volgende informatie is het minimum dat nodig zal zijn door de kredietgever: -

De reden voor de gevraagde lening.

Hoe u denkt dat de lening zal uw bedrijf te verbeteren.

Een kopie van uw Business Plan.

Hoe stelt u voor om de lening terug te betalen.

De periode waarvoor u de lening.

Gegevens over eventuele andere leningen of courantkredieten.

De historische winstgevendheid van het bedrijf.

Kopie van je laatste jaar End Accounts.

De kredietgever zal waarschijnlijk vereist een soort van beveiliging tegen de lening. Overige vragen over het bedrijf kan worden gevraagd. Bijvoorbeeld, is de lening echt nodig? Is uw historische percentage van de winst aanvaardbaar? Plus andere vragen zoeken. Je moet je volledig voorbereid worden op deze vragen en alle informatie beschikbaar.

Bij het aanvragen van financiering of, wat dat betreft, alle andere contacten met financiële instellingen is het altijd goed beleid te vertrouwen, de controle en volledig vertrouwd met alle details. Zorg ervoor dat je weet dat alle voorwaarden van de leenovereenkomst voordat je eindelijk werk van maken. Als u twijfelt, vraag de voorwaarden om te zien of ze kunnen worden veranderd of gewijzigd. Een ander belangrijk punt bij het aanvragen van een lening is om constructief en kritisch te analyseren waarom je het geld nodig. De vragen die je jezelf moet stellen zijn: -

Kan het me lukt om wat ik wil doen zonder verhoging van mijn citaten?

Heb ik echt nodig voor de uitvoering van de plannen op dit moment?

Is er een alternatief kan ik gebruiken?

Is het beter om te wachten tot ik in een stevigere financiële positie?

Zal een reorganisatie van het bedrijf in staat stelt me uit te voeren mijn plannen zonder verdere lenen?

Wanneer u geld te lenen, zoals iedereen weet, het kost je geld, zelfs als je betaalt het terug vrij snel. Het is natuurlijk verstandiger om te voorkomen dat het aanvragen van een lening als alle bovenstaande parameters niet kan worden voldaan als je de mogelijkheid om zakelijk krediet overwegen.

Er tijden zijn waar de leningen kunnen zeer waardevol en nuttig zijn, vooral in het geval van grote bedrijven. Een klein bedrijf is heel anders en extra voorzichtigheid moet worden gebruikt voordat ze langs deze route. Uitbetalen van de rente aan een kredietverstrekker verlaagt uw winsten en kunnen beter worden gebruikt om de opbouw van uw bedrijf, op hetzelfde moment het verminderen van uw kosten.

Mensen in kleine bedrijven zelden de tijd hebben om het verrichten van dergelijke gedetailleerde werkzaamheden ter voorbereiding van documentatie voor een lening van toepassing te wijten aan andere druk. Als u denkt dat een lening is de enige weg vooruit moet u alle informatie op uw vingertoppen als je eerst van toepassing zijn. Het kan mogelijk zijn voor uw accountant of een andere gekwalificeerde persoon om dit te doen voor je, maar dit is niet altijd praktisch.

No comments:

Post a Comment