Kenmerken van een Bankreconciliatie Template

Finance is een zeer uitgestrekt gebied en een aantal van complexe financiële processen vinden plaats elke dag. Het is goed mogelijk dat, wanneer de behandeling wordt tussen verschillende partijen met de hulp van de controles, enkele verschillen kunnen ontstaan tussen het rekeningafschrift en cash records. Dit is omdat, wanneer bij een controle is uitgebracht op einddatum van een maand, enige tijd kan duren voordat het is gerealiseerd en het geld in andere handen overgaat alleen in de volgende ma
Dit zou krijgen tot uiting in het kasboek op het einde van die maand, maar niet in het bankafschrift. Dit komt omdat het geld niet is vrijgegeven van de rekening, maar het moet worden geregistreerd als uitgaande cash. Neem bijvoorbeeld, die u hebben ondertekend zeggen een controle op 28 of 29e van een maand. Deze controle dient te worden geregistreerd in uw kasboek tegen die bepaalde datum als uitgaande cash. Maar, is omdat het einde maand en een beetje tijd nodig voor de uitvoering van diverse formaliteiten, het geld zou worden afgeschreven van uw rekening alleen in de volgende maand.

Voor het sorteren van de verschillen tussen het kasboek en bankafschrift, is het noodzakelijk dat u eerst de verschillen tussen de vermeldingen in beiden te identificeren. Om dit te bereiken doeleinden, kunt u hulp van een bank verzoening sjabloon. Een bank verzoening template zou helpen u bij het identificeren van de genoemde verschillen. Allereerst, moet u controleren welke entries aanwezig zijn in het rekeningafschrift, maar hun overeenkomstige gegevens zijn er niet in contanten boek en noodzakelijk maken aanpassingen.

Je moet de hele procedure herhalen door het uitwisselen van de positie van cash boek en bankafschrift. Maar het is heel goed mogelijk die op de dag van verzoening niet verandering in het rekeningafschrift is geboekt, te doen controleren of er een passende dag voor het maken van aanpassingen. Verder kunt u eenvoudig downloaden van een banksaldo sjabloon uit verschillende websites gratis.

No comments:

Post a Comment