De behandeling van facturen schuldvordering in het proces van verantwoording

Gewoonlijk wordt deze overeenkomst aangegaan door de koper is bepaald dat de betaling dient te geschieden binnen 30 dagen. In de afgelopen jaren, de enorme toename van het gebruik van credit cards, uitgegeven door financiële instellingen om hun klanten, heeft veel gedaan om deze boekhoudkundige transacties vereenvoudigen.

Rekeningen, hoewel niet meer op grote schaal gebruikt, worden nog steeds belangrijk in de groothandel en buitenlandse transacties. Bills hebben bepaalde eigenschappen die he
Een wetsvoorstel is een verhandelbaar document in de boekhouding verwerken. Het is een onvoorwaardelijke, schriftelijke instructie afgegeven door een persoon naar de andere, waarbij de laatste wordt geïnstrueerd te betalen op de vraag om een bepaalde of bepaalbare datum in de toekomst, een bepaalde som geld, hetzij om de volgorde van de opgegeven persoon of aan toonder .

Er zijn minstens drie partijen in de boekhoudkundige gegevens wetsvoorstel, dat wil zeggen de lade, de betrokkene en de begunstigde of aan toonder. De drie partijen moeten verschillende personen, dezelfde persoon kan die partij zijn bij de factuur in meer dan een capaciteit. Bijvoorbeeld, de lade kan opgeven dat moet het geld worden besteed aan zichzelf, hij is dus zowel de trekker en de begunstigde tegelijk.

De definitie van een wetsontwerp verklaard dat zij zou kunnen worden gemaakt naar 'drager', in welk geval een persoon in het bezit van de factuur op de vervaldag wel de betaling te eisen van de betrokkene. Dit betekent dat het recht op betaling van een factuur te ontvangen kan worden overgedragen aan een andere persoon alleen maar door afgifte aan hem of haar. Als de woorden 'drager' is doorgestreept en vervangen door 'order' (in verband met de mogelijke verhandelbaarheid van het document), betekent dit dat de betrokkene is belast met het betrokken bedrag aan de begunstigde, of op een persoon die door hem schriftelijk te betalen , of een houder later gespecificeerd. Deze schriftelijke specificatie moet worden vermeld op de factuur zelf (meestal op de rug) en staat bekend als een steunbetuiging. Daarom is in de boekhouding proces wetsvoorstel is aangemerkt als een verhandelbaar document.

Als een onderneming gaat een groot aantal van Bill transacties is het onpraktisch om een aparte logboekitem voor elke boekhoudkundige transactie. In dergelijke gevallen is een aparte tijdschrift met de nodige kolommen gebruikt als een dochteronderneming tijdschrift. Geaccepteerde wissels zijn waardevolle documenten en, zoals in het geval van liquide middelen, moet goed worden gecontroleerd in een boekhoudsysteem. Zij moeten onmiddellijk veilig worden opgeslagen bij ontvangst. Het saldo op de rekening ontvangen boekhoudkundige controle houden moeten regelmatig met de items in de rekeningen worden vergeleken met het boek en de facturen op de hand.

Te innen wissels zijn de huidige activa en zijn opgenomen in de boekhoudkundige balansen als dusdanig, samen met andere vlottende activa. Zij worden gewaardeerd tegen nominale waarde, verminderd met de eventuele voorziening voor dubieuze terugvordering. Te innen wissels worden vaak gecombineerd met debiteuren in een bedrag, weergegeven als debiteuren en facturen. Zoals in het geval van de debiteuren, dient te worden voorzien voor alle facturen die eventueel kan worden gerecupereerd.

No comments:

Post a Comment