Hoe kunt u voorkomen dat een negatief eigen vermogen

Als de huizenprijzen volgen hun neerwaartse richting, de duizenden die zijn verkregen 100% woningkredieten nu geconfronteerd met het risico van een negatief eigen vermogen. Die leners die niet hebben aanzienlijke betalingen van hun 100% hypothecaire leningen zijn vooral in gevaar en kunnen worden geconfronteerd met verliezen als ze kiezen om te verhuizen naar een nieuw pand. Maar het kan worden vermeden met een paar belangrijke stappen.

Wat is negatieve eigen vermogen?

Het is een aandoenin
Hoe te voorkomen dat een negatief eigen vermogen

Je kunt af aan de impact, zo niet geheel onttrekken, door de volgende cruciale stappen:

Zet * vaststelling van een hogere aanbetaling bij het kopen van een pand. Hoe hoger uw storting is, hoe meer eigen vermogen je hebt. Dit betekent minder kans om te vallen in het negatieve eigen val. Bijvoorbeeld, indien de waarde van uw woning dia's die door 15.000 pond, maar je alleen een aanbetaling gedaan van £ 10.000, je negatieve eigen vermogen is € 5.000. Als u had toch voor een 20.000 pond neer te leggen, zou je nog steeds het eigen vermogen van £ 5.000.

* Meer betalen voor uw hypothecaire lening als u een aflossing hypotheek. Bij de betaling van uw hypotheek sneller naar beneden, zullen uw vermogen groeien en je kansen te vallen in het negatieve eigen vermogen val zal verminderen. Dit is mogelijk door het maken van je aflossingsperiode korter. Ook kun je ervoor kiezen om te veel betaalde bedragen te maken. Te veel betalen, dat is goedgekeurd door vele banken, kunt u snel het verhogen van uw eigen vermogen, zonder gebonden te zijn aan hogere betalingen betrokken bij kortere terugbetalingstermijnen. Kijk uit voor teveel betaalde boetes wel - lees de kleine lettertjes van uw contract.

* Neem op de verbeteringen aan het huis taken. Door verbeteringen aan het huis, kunt u verhogen de waarde van uw huis. Dit houdt gewoonlijk in dat de marktwaarde zou hebben om verder te verzwakken voordat het eigen vermogen op uw eigendommen valt in een problematische fase. Maar zorg ervoor dat de verbeteringen aan het huis Je komt te werken op zal zeker waarde toevoegen aan uw huis.

* Als je jezelf in een negatief eigen vermogen al, zeker aan te spreken uw kredietverlener aangezien zij u kunnen voorzien van oplossingen om uw eigen problemen. Maar de meeste van deze deals zijn gericht op de bestaande kredietnemers met brandschone betaling records.

* Een manier om problemen met je eigen vermogen te voorkomen is het bouwen van uw huis zelf. Self-builders kunnen profiteren van een gemiddeld 35% van de aandelen profiteren van de dag dat ze verhuizen naar het pand, volgens de self-build specialist BuildStore. Een ding om te herinneren wanneer de aankoop van een pand te bouwen zelf is om te kopen de grond onder de marktwaarde van een verontruste verkoper onmiddellijke winst te verzekeren. Het vinden van dergelijke eigenschappen is mogelijk door het lokaliseren van oprecht gemotiveerd verkopers.

U hoeft niet te worden een van de duizenden leners zal naar verwachting dalen in negatief eigen vermogen. De hierboven genoemde advies zal u helpen voorkomen dat zij slachtoffer van een stabiliserende vastgoedmarkt.

No comments:

Post a Comment