Fixed Rate Mortgage Betalers mei Zie Trouble In 2007

We zijn bijna halverwege het jaar 2007 en de Britse vastgoedmarkt blijft sterk, zoals prijzen van onroerend goed blijven hun krachtige opwaartse trend. Deze constante stijging is ook een toename gezien van het aantal hypotheken in het Verenigd Koninkrijk - en Nationwide, het grootste gebouw van het Verenigd Koninkrijk voor de samenleving, heeft zojuist melding gemaakt van een 92,7 procent in netto jaarlijkse hypothecaire leningen - te verhogen tot 10,6 miljard pond.

Maar ondanks de stijgende
In wezen, huiseigenaren die hebben een vaste rente hypotheek in de afgelopen jaren is geworden gewend zijn te betalen een bepaald bedrag voor hun hypotheeklasten op een regelmatige basis. Maar, zal bij het vernieuwen van hun lening, de forse stijging van de rentevoet betekent dat hun hypotheeklasten waarschijnlijk drastisch te verhogen - een factor die waarschijnlijk in hun persoonlijke financiën van invloed zijn op een significante manier.

Graham Beale, chief executive van Nationwide, gaf als commentaar:

"" Een zeer hoog percentage leners vaste rente hypotheken, die werden het meest populaire product twee jaar geleden en zo zij zijn ongevoelig voor stijgende rentevoeten. Zij zal worden geconfronteerd met een vrij grote stijging van de hypothecaire aflossingen in een keer. "

Volgens Nationwide met een vaste rente hypotheken zijn een van de populairste types van hypotheken met nieuwe klanten - goed voor 80 percent van alle nieuwe hypotheken.

Als u op zoek bent naar een nieuwe hypotheek voor een Britse vastgoedmarkt, laat de recente stijgingen van de Bank of England de basisrente je uit te kopen het huis van uw dromen. De uitbreiding van de hypotheekmarkt de laatste jaren ertoe geleid dat de verscheidenheid van de hypotheken op te bieden voor nieuwe en bestaande huiseigenaren is een ruim, zodat u zeker bent van een hypotheek die past zowel uw persoonlijke en financiële omstandigheden te vinden.

Een eenvoudige zoeken op het web voor Britse hypotheken, bijvoorbeeld, geeft u toegang tot een scala van consumentenproducten vergelijking sites die u zal toestaan om hypotheken te vergelijken over de markt. Als u een first-time kopers, zult u in staat zijn om hypotheken die zijn toegesneden op uw specifieke behoeften als een nieuwe huiseigenaar te vinden. Of als u zijn in het midden van een echtscheiding en zijn op zoek naar een nieuwe hypotheek, zult u in staat te scheiden hypotheken aan uw financiële wensen te vinden. De verfijning van de Britse hypotheekmarkt betekent dat, ongeacht uw persoonlijke hypotheek situatie, kun je een hypotheek op uw behoeften - alsook uitgebreide manier om die basisrente stijgt fors aan te pakken voldoen te vinden.

No comments:

Post a Comment