6 stappen U moet weten om uw credit score en verslag Reparatie

Credit rapporten hebben de loop der jaren meer dan een gedocumenteerde geschiedenis van het beheer van geld gebruikt worden door kredietverstrekkers. Vandaag krediet rapporten worden gebruikt door huisbazen, woningkrediet organisaties, HR-afdelingen van bedrijven, en verzekeraars. Credit rapporten geven aan hoe verantwoordelijk en betrouwbaar je bent.

Dus, moet u voorzichtig zijn met het onderhoud van uw credit verslag als gast en in het geval uw krediet moet hersteld worden, moet u altijd de< noodige zelf of huur een professional. Pas op voor de vele scams krediet reparatie doen de ronde.

Herstellen van uw krediet verslag zal tijd en moeite te nemen en van Take 30 tot 60 dagen.

Je moet:

1. Verzoek om een kopie van uw credit verslag. Zodra je het zorgvuldig analyseren.

2. Check het verslag op fouten. Check voor onjuistheden, verkeerde rapporten, en ontbrekende informatie zoals het openen van nieuwe rekeningen, de sluiting van creditcards of leningen.

3. Schrijf een gedetailleerde nota naar de CRA, kredietinformatiebureau en stuur de brief door certificeert mail en ervoor te zorgen dat je een bevestiging krijgen. Voeg alle essentiële documenten. Normaal wordt de CRA zal een maand aan uw zaak, waarna ze moeten juist alle onnauwkeurigheden te onderzoeken.

4. Verzoek om rekeningen in goede staat te worden gemeld. Vraag dat warenhuis-kaart-, gas-account, vakbond kaart en ga zo maar door worden opgenomen.

5. Neem contact op met een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in reparatie van kredieten omgaan met uw zaak.

6. Follow-up met de CRA. Wees altijd beleefd en to the point. Staat jouw geval duidelijk met alle relevante nummers.

De ideale brief aan de CRA moet hebben:

o Klacht afdeling met volledig adres.

o Uw naam en geboortedatum, en het sofi-nummer.

o Schrijf de brief helder en opsommingen elk punt. Geef de details van de onjuistheid samen met de account gegevens, de datum en documentatie.

Vermijd vallen voor krediet reparatie oplichting. De beste manier om krediet reparatie is om uit te vinden hoe krediet reparatie van de grote credit rapportage agentschappen. Lees de informatie online beschikbaar gesteld door de Federal Trade Commission krediet geschiedenis zelfhulp.

Zodra u hebt bereikt de reparatie ervoor te zorgen dat u het rapport te controleren ten minste eenmaal per jaar bijeen. Handhaaf een goede credit verslag door het betalen van rekeningen op tijd en wonen binnen uw middelen. Als u nodig hebt om creditcards of rekeningen dicht doen na u bepalen welke degenen negatief zal nadenken over uw kredietrapport.

Als u begeleiding nodig op krediet reparatie er legitieme organisaties zoals de Consumer Credit Counseling dienst die helpt individuen te verbeteren en de reparatie hun krediet.

Tegenwoordig is er een credit score en het verslag een belangrijke rol spelen in het leven. Dus ervoor zorgen dat die van jou juist is.

No comments:

Post a Comment