The Alternative Savings Accounts

Vanwege de doorgaans lage rente die met bankboekjes rekeningen, sommige mensen gewoon die volgens hen een veilige plaats om geld te slaan, en niet echt geld verdienen investeringen. Er zijn vele soorten spaarrekeningen uit te kiezen, elk met verschillende voor-en nadelen. Hoewel alle spaarrekeningen worden beschouwd als conservatieve investeringen, kan je heel wat te verdienen als het slim spelen:

Passbook Accounts - Dit zijn 'plain vanilla' spaarrekeningen. U bent een grootboek genoemd bankb
Money Market Accounts - In vergelijking met bankboekjes rekeningen, geldmarkt rekeningen vereisen een minimum saldo verdienen betere rente, en kan komen meestal met een beperkt aantal onttrekkingen per maand.

Gezondheid Spaarrekeningen (HSAs) - Bedoeld voor gebruik tijdens medische noodsituaties, de belangrijkste kenmerk van de HSA is dat de verhouding die je erin steekt is maximaal 5.000 dollar per jaar is fiscaal aftrekbaar. Het geld zal alleen nog aftrekbaar als deze wordt ingetrokken voor ziektekosten. HSAs worden aangeboden als aanvulling op High Aftrekbare Health Plans.

High Yield-Spaarrekeningen - Deze rekeningen die een soort van huwelijk tussen bankboekjes rekeningen en gecertificeerd's (cd's). Een groot minimum saldo vereist is, de rente is hoog, maar de markt worden toegelaten met een beperking in hoeveelheid en frequentie, geen kosten in rekening gebracht worden op voorwaarde opnames worden bewaard binnen de overeengekomen grenzen.

Pensioensparen Accounts - Accounts speciaal ontworpen voor het pensioen, zijn er IRAS, 401 (k) plannen, en Roth IRAS. Alle accounts komen met een of andere vorm van belasting breken, maar op voorwaarde dat de opnames niet gemaakt kan worden voor een bepaalde leeftijd.

Vreemde valuta spaarrekeningen - in deze onzekere tijden, de sterkte van de Dollar is niet wat wordt gebruikt te worden. Als u op zoek bent niet alleen om geld te besparen, maar om je geld te beschermen tegen valutaschommelingen, zou het beste zijn om het te bewaren in een vreemde valuta die stabieler is. Deze zijn meestal verkrijgbaar vanaf multi-nationale banken.

Dit zijn eigenlijk gewoon een paar van de beschikbare opties. Er zijn veel spaarrekeningen die er zijn hebben we niet genoemd, banken proberen om het te mengen tot tegemoet te komen aan verschillende behoeften. Als je winkel rond, zult u er een vindt die past bij uw behoeften de beste.

No comments:

Post a Comment