Beste saldo over credit cards kunnen Save Your Life

Het hebben van een credit card krijg je een vals gevoel van veiligheid. Een of andere manier vind je jezelf wordt gelokt aankoop doen na aankoop door dat kleine stukje plastic tussen de binnen handbereik. Het is een veel voorkomende scenario. En als u een deel van de arbeidersklasse, is het niet waarschijnlijk dat u zal het zich kunnen veroorloven om uw saldo volledig te betalen. Dus je vindt jezelf betaling van het minimale bedrag afgedrukt op uw verklaring elke maand, alleen om uit te zoeken m
De reden hiervoor is hoge rente samengesteld op de top van uw uitstaande saldo. Sommige creditcard bedrijven rente in rekening brengen van maximaal 18%. En als je alleen betalen minimum of iets boven minimum, u kan het gewoon niet winnen. Het is tijd om na te denken van een alternatief, en dat is het beste evenwicht overdracht creditcards vinden.

Wat een credit card wordt saldooverdracht?

Simpel gezegd, een evenwicht overdracht betekent het verplaatsen van uw schulden van de ene naar de andere creditcard. Dit is een zeer goede manier om geld te besparen. Als u meer dan een creditcard, kunt u zelfs het consolideren van uw schulden door de overdracht van al uw uitstaande saldo slechts een card. Veel bedrijven bieden creditcard een renteloze periode, waardoor ze het beste evenwicht overdracht creditcards. Ook zijn er enkele te bieden aanzienlijk lagere rentetarieven dan wat je met het ophangen van.

Hoe werkt het?

Is een creditcard evenwicht overdracht is vrij eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een aanvraag voor een nieuwe credit card. Eenmaal goedgekeurd, kunnen jullie de gegevens van uw oude creditcard aan de nieuwe uitgevende instelling en ze kunnen het saldo van je overstapt. Als uw nieuwe creditcard is een online banking-functie kunt u zelfs doen de overdracht zelf. Natuurlijk, je moet je onderzoek doen en vind de beste evenwicht overdracht creditcards die aan uw behoeften past.

Hoe kan ik het beste evenwicht overdracht creditcards?

Onderzoek heeft monnikenwerk, maar het kan u helpen het beste evenwicht overdracht creditcards. Zoek een creditcard die zou laten u uw openstaande saldo van je oude kaart met een 12-maanden 0% jaarlijks, of april Zorg ook dat de nieuwe creditcard lage rente biedt na de periode voorbij is.

Lees de kleine lettertjes.

Als u van plan bent aankopen doen met uw nieuwe creditcard, erg voorzichtig zijn. Zelfs als ze een evenwicht overdracht van 0%, de meeste creditcards bieden nog steeds de norm, en soms zelfs hoger, de rente voor de aankoop. tot betaling gaat naar uw saldo over. Als gevolg hiervan wordt rente verergerd elke maand totdat uw saldo over is betaald. De beste balans transfer creditcards bieden 0% of lage rente voor zowel het saldo over en aankopen. Ook beseffen dat sommige creditcard maatschappijen zal een transfersom heffing voor elke saldo over.

Bescherm jezelf.

Zodra u hebt gekozen voor de beste balans transfer creditcards voor uw behoeften, niet te eigenwijs om verdere maatregelen te treffen. Waar geld betreft, er zijn honderd en een manieren om dingen fout te gaan.

odo het saldo overdracht zo snel mogelijk. De credit card bedrijven hebben een beperkte periode voor u om gebruik te maken van eventuele promoties.

oif de goedgekeurde kredietlimiet niet hoog genoeg is voor uw schuldsaldoverzekering, ga dan wat je kunt. De meeste mensen maken de fout om geen gebruik maakt van de nieuwe creditcard, omdat de kredietlimiet is niet hoog genoeg.

oEven met een belangstelling van 0%, is het nog steeds schulden. Altijd betalen ten minste het minimum vereiste bedrag om sancties, of erger voorkomen, het verlies van de deal aangeboden door de beste evenwicht overdracht credit cards die je hebt gekozen.

Beheer uw creditcards verantwoord, of anders je zou kunnen creëren meer schuld zonder een manier van betalen.

No comments:

Post a Comment