Veilig te houden Bij gebruik van de credit card online

Als u online winkelen of gebruik maken van online bankieren, dan kun je misschien wel bekend met HTTPS-protocollen en de wijze waarop zij helpen om uw gegevens veilig zijn. Echter, als je nieuw bent bij winkelen of online bankieren, dan moet u weten over HTTPS en hoe je ervoor zorgt dat uw credit card gegevens zijn veilig wanneer u online aankopen. Hier is wat informatie over HTTPS en het gebruik ervan.

Wat is HTTPS?

HTTPS staat voor Hypertext Transfer Protocol Secure. Is vergelijkbaar met< een normale HTTP wordt gebruikt bij het bekijken van een web site, behalve dat het gebruik van SSL-beveiliging om uw gegevens veilig en prive te houden. Dit type adres wordt gebruikt wanneer u naar een website waar u misschien uw financiële details input om rekeningen of goederen koopt bekijken.

Hoe weet ik een site is HTTPS?

Wetende dat een site is HTTPS kan belangrijk zijn, omdat het zal u helpen om te beslissen of de site veilig is voor het invoeren van uw gegevens of niet. Veel Internet-browsers hebben instellingen die waarschuwt u wanneer u gaat op een beveiligde pagina van een site. Dan kunt u kiezen of u aan deze pagina dan niet in te voeren. Echter, als uw instellingen niet tonen dit aan, dan moet je kijken in de adresbalk van de site. Als u zich op een pagina waar u gaat informatie of iets koopt, de pagina-adres moet beginnen met https: / / in plaats van http:// treedt

Hoe werkt HTTPS werk?

HTTPS werken in feite door het versleutelen de gegevens die u invult op de pagina. Die manier, iedereen die toegang heeft tot de server waarop de pagina is niet in staat om de toegang tot informatie bevatte. Dit betekent dat uw credit card informatie blijft veilig.

HTTPS problemen

Hoewel HTTPS helpt om uw gegevens veilig zijn, kan nooit 100% effectief en inbreuken op de beveiliging zich toch voordoen. Als u gebruik HTTPS-pagina's, zorg ervoor dat u alleen gebruiken op uw eigen computer, en dat u spoor van de pagina's die u wilt gebruiken. Ook komen er soms problemen met de toegang HTTPS-pagina's waar ze recht op niet correct kan worden opgeslagen op uw computer cache. Als je dit probleem hebt controleer dan duidelijk regelmatig uw cache-inhoud, omdat dit zal helpen u om op de site gemakkelijker te maken.

Gebruik geen onbeveiligde sites

Hoewel HTTPS is niet helemaal veilig, het is veel veiliger dan het gebruik van een site zonder HTTPS. Als u het invoeren van financiële informatie van welke aard ook, zorg ervoor dat de site is HTTPS gebruiken. Als dat niet dan bent u uw credit card gegevens in gevaar brengen. Controleer altijd voordat je gebruik maken van een site, en als je kunt niet weten of de website veilig is dan, neem dan contact op de site eigenaren or vindt another site to gebruiken. Als u sites met HTTPS dan heb je veel meer kans te houden op uw creditcard gegevens veilig.

No comments:

Post a Comment