Gezondheid, rijkdom en het najagen van Financiën

Is de liefde van geld echt de wortel van alle kwaad toe?

Vandaag behoort tot het salaris behoort tot morgen, maar de verstandige investeerder. Zelfs als een persoon begint in het leven, het einde doemt in de verte. Het is dagelijkse kost die positionering in de komende jaren bepaald. U moet voeren op lange termijn planning als een wil om hoe je zal doorbrengen uw laatste jaar.

Wat betekent op lange termijn planning uit?

Budgeting

Lange termijn plan

Het beveiligen van de activa
<

lange termijn commitment

Deze vier factoren zijn de basis voor het beveiligen van een vrije toekomst financiële. Het feit is, betaal je voor vandaag, maar je moet je toekomst te financieren. Als u een woning kopen van een auto of een grote ticket idem, moet u tranches. Het leven is hetzelfde, kan enkel worden verkregen door het maken van termijnen. Tenzij je de loterij of het erven van een grote som geld, moet je je de toekomst te kopen door het maken van vooraf vastgestelde betalingen. De toekomstige is gekocht in stappen, een stap op een moment.

Plan voor morgen

Sommige factoren zijn gegeven, zoals de maandelijkse overhead, en voorspelde levensduur. Dagelijks overhead kosten zijn een gegeven. Je weet en kan het dezelfde kosten verwachten van dag tot dag, plus de kosten van de dienstverlening toeneemt. Gezien de tien procent houdt je uit voor je toekomst moet je blijven binnen uw toegewezen inkomen.

Gezien alle ongeziene gebeurtenissen, zult u waarschijnlijk levend rond vijfentachtig jaar. Als u nu vijfentwintig en laten we zeggen dat je het werk vijfentwintig jaar. . . waarmee je dertig jaar je nodig hebt om te financieren. Je bent wezen kopen vijfentwintig jaar van de levensstijl. Vanwege de hieraan verbonden kosten, moet u de financiering van de je doel te bereiken. Dat is ok, is het de gangbare praktijk en een die kan worden beheerst met een beetje bepalen.

De Mission Statement

Laten we eerst beginnen met een mission statement. Een mission statement is slechts een decoratie van opzet. Het gaat om een verklaring met betrekking tot de reden voor uw doen. Het geeft antwoord op de vraag, waarom. Het brengt ook in het licht van de feiten van de situatie. Als u getrouwd bent, moet een gezamenlijke activiteit. Uw echtgenoot moet in overleg met de gewenste resultaten en komen tevens overeen om gezamenlijk te werken om dit te bereiken.

Ten tweede, hoe gaat u dat doen? Financiering van vijfentwintig jaar van het leven, terwijl het handhaven van een gewenste levensstijl is een zware taak op zijn minst gezegd. Tenzij u een financieel planner, dient u te proberen de raad op van een. Uw leven is uw ervaring, ik weet dat klinkt een beetje voor de hand liggende, maar je zou verbaasd zijn hoe veel mensen niet geven het een tweede gedachte. Een advertentie, Ik haat, is er een waar de koppels TV gaat slecht. Hij loopt naar de lokale leverancier, en de muziek wordt afgespeeld met de zangers zingen, "Ik wil het allemaal en ik wil het nu. ' Of natuurlijk die advertentie is van een creditcard bedrijf.

Maak een begroting

Maak een begroting en vasthouden. Onderzoek uw levensstijl en bepalen of je het kan veroorloven. Ik weet, niemand wil op te geven wat ze zijn gebruikt voor en u ook niet te hebben. Door zorgvuldige planning kunt u bereid voor wat ooit in de toekomst gebeurt. Gebruik geen creditcards aan de huidige wensen te financieren. Vullen van vandaag verlangens laat uw toekomst kapot en in wanorde. In feite, creditcards zijn een van de ergste vormen van financiering die u kunt gebruiken. Hun rente en overige kosten maakt ze een verkeerde keuze van het gebruik. Als u hulp nodig iets blokkeren een noodsituatie, betalingen aan jezelf tot u contant betalen. True, moet u soms gebruik maken van de creditcard, om uw krediet rating houden. Gebruik de kaart en het uit te betalen binnen dertig dagen.

Wees trouw aan uw budget. Blijf op de rails en al snel zul je resultaat te zien. Er zijn een heleboel goede begroting schaafmachines rond. Ga naar uw lokale kantoor supply store, en ik weet zeker dat ze een te hebben. Het ding is, een begroting is slechts zo goed als uw inzet om het.

Ontwikkelen van een Life Plan

Derde map it out. Net als elk avontuur, moet u beschikken over een kaart van waar je naartoe gaat. Misschien moet u wellicht een tweede baan te nemen of van baan veranderen om uw doel te bereiken. Laat je niet van vandaag dingen in de weg van morgen leven. Wat gebeurt het u niet voldoende te betalen voor uw toekomst? Welke termijnen heb je te maken? Of stel uw expatiations, of meer geld verdienen. Zo eenvoudig is het. Als uw baan is niet waardoor u het kapitaal je nodig hebt, misschien moet je overwegen een part-time of full-time zelfstandigen. Ik weet dat klinkt een beetje intimiderend, maar het is niet onmogelijk.

Hoe kun je u inkomsten te verhogen? Een manier is meer scholing, certificaten of vergunningen. Als u een professional bent, kun je je waarde te vergroten door het bereiken van een hoger niveau van potentieel. Niet-professionele mensen, kunnen ook hun waarde verhogen tot hun werkgever door te leren alles wat er over hun baan. Seminars, conferenties, een ding dat u zou doen aan een voordeel. Onthoud altijd, je leven op het spel.

Naleven van uw Plan

Nu komt het neer op inzet. Niet veel mensen kunnen verplichten tot niets. Huwelijk, gezin, werk, relaties, is er weinig of geen inzet meer. Mensen zijn geworden, te veel met zichzelf georiënteerd en zie inzet als een afleiding om zelf vervullen. Niet in deze val trappen, Bevrijd jezelf en een leven van genot en voldoening.

Financiën is en moet worden overwogen indien u een overvloed leven. Gebruik de tien procent factor om uw toekomst veilig te stellen en geven u gemoedsrust.

Live een overvloedig leven

Het is jouw leven, hoe ga je het ervaren? wordt u voortdurend in geldnood en de constante druk van de financiering van bedrijven, of wordt u voorzichtig en het plannen van uw financiële toekomst? Plan voor elke Ting u om hoorde te worden gezien. Met een beetje vooruitziende blik, zal de financiering geen probleem en je leven. . . zal niet alleen op schema, maar aangenamer te maken.

Volgende, gezondheid, rijkdom en de uitoefening van Volksgezondheid

Happy Trails

No comments:

Post a Comment