Wat kunt u doen met de Vrije Geld van de Overheid?

Een betere vraag is: "Wat kan je niet doen?" Goeie ouwe Uncle Sam neemt echt zorg van Amerikaanse belastingbetalers. Hij maakt meer dan tachtig miljard dollar in een vrije overheid geld beschikbaar voor ons allen voor een aantal redelijke doeleinden. En weet je wat? Er worden niet veel Amerikaanse belastingbetalende burger, die zijn ouder dan achttien jaar die niet in aanmerking. Als je slim genoeg om er een te vinden, twee, drie of zelfs vier of meer van de vrije regering subsidies die beschikb
Welke soort subsidies beschikbaar zijn, en voor wat?

Whoa Nelly! Ik ben blij dat je het vraagt! Er bestaan honderden fantastische gratis geld subsidieprogramma's voor alle Amerikaanse burgers, uit alle geledingen van het leven. Er zijn te veel om op te noemen, maar door de links aan het einde van dit artikel, kunt u een gratis subsidie zoeken en op een prachtige reis door de nationale subsidie-database, een keuze uit de vele prachtige mogelijkheden die af te wachten je met gratis opgevraagde de overheid geld.

Voor nu, ik kan u laten weten dat er genoeg bent! Dit zijn slechts een klein aantal van de geweldige mogelijkheden vrije subsidies kan brengen ...

Home Subsidies - Betaal verleden mer hypotheken, rug belastingen, of aankoop een nieuw thuis ... voor gratis.

First Time Homebuyer Subsidies - Stop weggegooid hard verdiende geld in de huur. Haal gratis financiering van uw eerste woning te kopen.

Kinderopvang Subsidies - Stop met betalen belachelijke hoeveelheden geld voor kwaliteit kinderopvang. Laat de overheid voor te betalen op de inrichting van je keuze.

Home Improvement Subsidies - Fix-up van uw woning en het eigen vermogen op te bouwen en tegelijkertijd uw eigendom waarde. Ja, u kunt dit gratis!

College Subsidies - Doe een dubbeltje betalen voor een voortgezet onderwijs, of althans, behalve groot!

Persoonlijke Debt Relief Subsidies - niet kunnen betalen van uw creditcard af? Uncle Sam zal, samen met wat andere schuldeisers die je lastigvallen.

Nu hebben we nauwelijks gekrast de oppervlakte van de voordelen van de rijksbijdrage programma's en financiële steun ontvangen, maar krijg je de foto toch? Wellicht is het tijd u heeft om te klikken die links en uit te vinden hoeveel vrije opgevraagde de overheid geld is van jou!

No comments:

Post a Comment