Bent u klaar voor MECO - Hoe is Uw Pensioen Op zoek naar

Vele financiële planners en adviseurs op lange termijn heb geen idee wat MECO is, zelfs met al hun verplichte permanente educatie en dat komt omdat het niet een bedrijfstak termijn. MECO is een NASA termijn en het betekent; Algemene Engine Cut Off (MECO).

MECO is wanneer de Space Shuttle ontsnappingssnelheid hits en is afgelopen 17.000 mijl per uur en de belangrijkste motoren zijn afgesneden en de raket is gewurgd doven en de motoren zijn afgesneden. Vervolgens is er een ding ook gebeurt, exp
Nu dan, laten we praten over uw pensioen, bent u klaar voor die tijd in uw leven waar u hoofdmotoren rug zijn gewurgd en uw betaal-controles te stoppen binnen? Zo niet kun je maar beter plannen. Je ziet zodra uw inkomen stopt moet je een paar dingen veranderen en moet je investeren, niet alleen uw geld nu, maar ook enige tijd overwegen om te investeren in gedachten verzonken, hopelijk met een investering van aanzienlijke adviseur ethiek en kennis om u te helpen.

Het leven is kort, net als de klim in een baan voor de Space Shuttle, NASA zou nooit proberen iets dergelijks dat zonder een goede pre-planning en moet u niet. Neem mijn advies en bedenken waar je heen gaat, hoe lang het zal duren om hun en plan vooruit voor uw MECO moment.

No comments:

Post a Comment