Zoeken naar Onbevestigde geld en bezittingen in Uw Naam

Het land heeft een nieuwe captain aan het roer en de Amerikanen zijn klaar om te proberen het land de economische verschuiving natuurlijk de enige manier waarop ze kunnen. Een recessie heeft getroffen het land op zowel de kosten en wordt snel kruipend-up naar de centrale staten. Talloze mensen zijn uit de arbeidsmarkt, van huizen en bijna uit hoop. Zelfs met de hoop op een nieuwe, slimmere de Voorzitter, het zal een tijdje voor de Amerikaanse economie terug te vorderen. Amerikanen, ook los van d
Onbekend bij het grote publiek, verzamelt de overheid verloren of achtergelaten financiële activa van bedrijven, banken en financiële instellingen elk jaar. Volgens de NAUPA, een afkorting voor National Association of Onbevestigde pand Beheerders, "Onbevestigde eigendom (soms aangeduid als verlaten) verwijst naar rekeningen in financiële instellingen en bedrijven die hebben geen activiteit gegenereerd of neem contact op met de eigenaar van een jaar of een langere periode. Veel voorkomende vormen van niet-opgeëiste goederen zijn besparingen of het controleren van rekeningen, voorraden, niet-geïnde dividenden of payroll cheques, terugbetalingen, reischeques, trust-distributies, onverlost postwissels of cadeaubonnen (in sommige landen), verzekering of restituties en levensverzekeringen, lijfrentes, certificates of deposit, de klant te veel betaalde bedragen, het nut waarborgsommen, minerale royalty's, en de inhoud van de safes "Momenteel zijn deze de moeite waard zijn ruwweg 33 miljard dollar gespreid-out tussen de verschillende Staat Treasuries en alle mensen hoeft te doen is zoek opgeëist geld door persoon naam.

Nogal ironisch dat in deze tijd van economische strijd, nog steeds mensen die het spoor van hun financiën verliezen en nooit de tijd nemen zoeken naar geld onder hun naam. Deze fondsen zitten in banken, verzekeringsmaatschappijen, diverse bedrijven, enz. totdat hun eigenaars herinneren en komen om hen te krijgen. Anders worden ze verzameld door de Amerikaanse regering als niet-opgevraagde pand staat na de vermelde periode van rust (3-5 jaar meestal). Een fragment uit een persbericht van Georgia State Department of Treasury Onbevestigde Eigendom verklaart ruststadia beste periodes: "De tijd die moet verstrijken van de eigendom te bepalen" verlaten "en overgedragen aan de staat is afhankelijk van het type van onroerend goed. Zo moeten de lonen en opgevraagde bedrijf liquidatie-opbrengsten worden overhandigd aan de stand na een jaar. De overgrote meerderheid van de niet opgevraagde eigendom moeten worden overgedragen aan de staat vijf jaar na de laatste contact met de rechtmatige eigenaar. Tijd frames voor andere vormen van eigendom zijn: kluis inhoud moeten worden doorgestuurd naar de staat twee jaar na de doos werd geopend door het bedrijf financiële instelling; postwissels zeven jaar na de datum van uitgifte en reischeques 15 jaar vanaf de datum van uitgifte . "

Het uittreksel uit is vrij standaard in alle 50 staten van de VS en meest hebben websites waar de bezoekers kunnen zoeken op naam activa als gevolg van aan hen te lokaliseren.

De opgeëiste Onroerend goed divisie in elke staat is belast met de bewaring van de burgers verloren activa en het lokaliseren van de eigenaren. De meeste lidstaten blijven de middelen voor onbepaalde tijd totdat de eigenaren of hun rechthebbenden op zoek naar geld opgeëist door een persoon naam en beseffen dat ze eigenlijk ontbrekende geld en show-up te verzamelen. Echter, als je woont in Idaho, Indiana, u wordt dringend verzocht zo spoedig mogelijk te zoeken als je nog nooit doorzocht. Na 10 jaar, indien het onroerend goed indien niet opgeëist, heeft de staat altijd in bezit neemt. Momenteel zijn de beperkte tijd niet van toepassing op sommige van de meer actieve landen, zoals Californië, Texas, Washington, New York of Florida. Alle Amerikanen worden aangespoord om voor niet-opgeëiste geld en onroerend goed te zoeken in hun namen elk jaar, en enkele keren per jaar als de middelen zijn toegevoegd het hele jaar door.

No comments:

Post a Comment