Zero Geld Lenen - Hoe en waarom?

Er zijn veel voordelen aan het doen van een nul kosten Lening. De meest voor de hand liggende is dat het kost u niets. Het JKP is precies hetzelfde als de notitie tarief. Hoe is dit gedaan vraag je? Via een iets hogere rente ontvangt de makelaar extra compensatie van de kredietgever direct. Met deze extra vergoeding die hij betaalt voor uw laatste kosten. Zo simpel is het.

Uw betaling wordt het vaakst een beetje hoger dan als je te betalen kosten voor de sluiting en rol ze in de lening. Maar
De meeste mensen zullen herfinancieren, of te verkopen voordat de eerste vijf jaar is op de lening. Niet te vergeten als het een lening van band-steun die bedoeld is om uw krediet te verhogen en vervolgens te herfinancieren. Met dit scenario is zeker de beste keuze voor maken, omdat je weet dat je weer gaat herfinancieren binnen de komende paar jaar ... misschien als er een paar maanden.

Een andere reden om dit te doen een nul-kosten lening zou worden; dat als de tarieven naar beneden gebeuren in de toekomst te gaan, kunt u weer herfinancieren van de oorspronkelijke snelheid waarmee je zou gaan betalen. En het heeft nu kosten u niets. Als u zich herinneren terug in de jaren 80 en 90 toen de tarieven veel hoger waren en er was een gestage daalden, sommige van jullie hebben geherfinancierd meer dan vier keer en elke keer naar boven te betalen van $ 5.000 bij de afsluiting van de kosten. Dat is in totaal 20 duizend dollars terug in uw lening. Met een Zero Kosten Lening uw saldo zou hetzelfde zijn gebleven. Je kunt altijd herfinancieren voor een lagere rente, maar zijn veel moeilijker te herfinancieren op een lagere evenwicht.

Over de enige keer dat je niet zou willen om een nulkosten lening doen zou zijn op een aantal van de grotere lening bedragen van 600.000 dollar en hoger. De reden hiervoor is dat de rentevoet wordt toegepast op een grotere som geld en de break-even punt is pas een paar jaar op ... het gewoon besparingen na dat punt. U kunt betalen kosten voor de sluiting zo u wilt, in feite een aantal scenario's kan rechtvaardigen. Maar ik weet zeker dat je zult zien dat er een Zero Cost lening is de voorkeur.

No comments:

Post a Comment