Hoe vrij Prepaid Debit Cards aan de behoeften van de Underserved Market

Met de wereldwijde recessie miljoenen Amerikanen te maken met ernstige economische problemen - velen hun baan verloren, betalingsachterstand op hun hypotheek betalingen, en verwierf een enorme schuldenberg. Gelukkig, de komst van gratis prepaid betaalkaarten staat aan te bieden financiële vrijheid.

Prepaid debetkaarten brengt hoop vooral voor de underserved markt, met name degenen wier slechte rating maakte hen niet in aanmerking voor een creditcard of andere vormen van traditionele financier
Dit type kaart behandelt veel van de problemen die met een creditcard met zich meebrengt. Bijvoorbeeld, omdat de kaart-drager is een van de neerlegging van fondsen in de rekening, zal de debetkaart dienstverlener niet verzenden maandelijkse rekeningen. Er is geen noodzaak om de rentetarieven in rekening brengen als goed, omdat de bank is technisch niet het lenen van de middelen van andere inleggers.

Daarnaast bezitten debetkaarten draagt geen risico van overschrijding, zoals de kaart-drager niet in staat om aankopen te doen dan wat de resterende saldo kan worden afgelegd. Deze boezem discipline op de uitgaven van een praktijk - een werkelijk belangrijke eigenschap te midden van deze financieel moeilijke tijden.

Kortom, vrij prepaid debit kaarten worden aangeboden door een klein aantal bedrijven biedt hetzelfde gemak dat creditcards bieden, zoals in staat zijn te betalen voor goederen en diensten on line of de aankoop van dure objecten in een tranche hand - sans de rekeningen en rente. Sommige providers ook mogelijk nationale of internationale geldtransacties via de kaarten, een dienst in de vraag in de huidige geglobaliseerde economie.

No comments:

Post a Comment