Kunnen banken Eat Cake?

Terwijl de federale regering erkende de noodzaak en mogelijkheid om vrijwel alle bail out van de grootste banken in Amerika, heeft zij over het hoofd gezien een groot aantal van kleinere kredietverstrekkers. Net als drijfhout op een verlaten strand, kleinere banken zijn verwaarloosd, net als alle kleine bedrijven, in het bailout-strategie ontworpen om banen te behouden.

Laten wij nu in de war raken, iedere bank die in de problemen zit maar ik heb er nu door het toekennen van een hoger risico
Met een werkloosheid van razende uit controle over de natie, zijn veel huiseigenaren hun baan verliezen en worden overgelaten zonder enige manier van betalen voor hun huis lening betalingen. Wat dit betekent voor veel kleine of lokale banken is dat ze worden achtergelaten bedrijf leningen, die snel zijn giftig en rijden ze te draaien in de grond.

Met lening standaardinstellingen uit zowel ontwikkelaars en huiseigenaren blijven stijgen en de resterende verhinderingen om de markt te domineren voorspelbaar voor de komende jaren te komen, de Amerikaanse onroerend goed markt is nog lang niet op de weg te herstellen. The media continu berichten commentaren en editorials met een schuin naar het zeggen van de recessie voorbij is en de vastgoedmarkt is herstellende, maar die ver bezijden de waarheid.

De Feds zijn het bijhouden van een steeds groter wordende lijst "onrustige" banken, maar ze willen niet naar de klanten te vertellen uit angst voor de stimulering van een bank run. In plaats daarvan kiezen zij voor het toezicht op de banken om te zien of ze bij de plaats van zich zo overbelast dat de FDIC behoeften in te stappen en over te nemen.

Gezien het feit dat vrijwel alle van de grote banken die bailout geld ontvangen nu zijn record winst, die sterk lijken eenvoudig te doen gezien de rente bijna nul is, betalen zij voor haar detachering, moeten kleine banken in staat zijn de bailout geld ook gebruiken.

No comments:

Post a Comment