Kon je het recht om 1000's! Je kon Reclaim Mis-Payment Protection Protection Nu Verkocht!

Payment Protection Insurance (PPI) is ontworpen om uw krediet / hypotheek aflossingen moet je niet kunnen werken ten gevolge van ongeval, ziekte terug te betalen of als u werkloos geworden. Bijvoorbeeld dat u nemen een lening voor 20.000 pond u misschien zijn geheven rond de £ 5000 voor een beleid ter bescherming van de betaling.

Koopsompolissen werden verkocht aan miljoenen klanten door de jaren heen; deze typen beleid waren erg duur, de belangstelling in de gehele looptijd van de overeenkom
Er heeft heel wat controverse is over dit product voor heel wat tijd en eerder dit jaar werd de verkoop van koopsompolissen in de eerste plaats PPI verboden door de commissaris voor Concurrentie, op de voet, gevolgd door de Financial Services Autoriteit (Wft). Zijn er nog duizenden klanten daar die zich niet bewust dat ze nu hun geld weer terug te krijgen!

Most betaling bescherming van het beleid slechts een vijf jaar levensduur, maar leningen kan veel langer terug te betalen termen zo effectief Door klontering de twee bedragen bij elkaar, kunnen mensen nog betalen voor iets, wat volstrekt defunct, jaren later.

Bedrijven zoals Egg Financiën hebben Alliance en Leicester en de Groep Swinton is beboet miljoenen ponden voor mis-selling van deze beleidsmaatregelen en de financiële Ombudsman en de FSA (Financial Services Authority) dringen er bij de banken om vertragingen in de uitbetaling van verschuldigde vergoedingen te beëindigen. Dus heeft u genomen uit een lening die is nu leven of dat je afbetaald niet meer dan zes jaar geleden? Was de kosten van het beleid toegevoegd aan de som geld die je geleend? Zo ja, zou u het gevolg zijn van een onverwachte meevaller.

Met het oog op een vordering moet je eerst kredietovereenkomst en identificeren controle te doen:

Leenbedrag - lenen bedrag met inbegrip van PPI en eventuele vergoedingen.

PPI Premium - Verzekeringen premium geleende bedrag wanneer.

April% - Rente percentage

Looptijd - Dit is hoeveel betalingen de lening wordt over

Maandelijkse betaling totale lening (met inbegrip van PPI) - Wat is de lening betaling per maand

Aantal maanden tot nog toe betaald - Hoe ver in de lening die u bent? wil zeggen het aantal betalingen die reeds betaald

Uw kredietovereenkomst had moeten worden aan u verstrekt door uw lening op het moment van verkoop. U kunt ook een afrekening of welkom brief van de kredietgever die het bedrag van de premie PPI bevestigt.

Zodra u dit heeft gedaan kunt u dan naar een bedrijf en claims management zijn de berekende waarde claim. Een gemiddelde claim kan rond de 4000 pond! Zij verzamelen informatie uit verschillende u en doen al het werk voor je been.

1 comment:

  1. Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woninglening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaal enz., Of werd u om een of meer redenen een lening door een bank of financiële instelling geweigerd. U bent op de juiste plaats voor uw leningoplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 3% rente. Neem dan contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com

    ReplyDelete