Maak Deadbeat ouders betalen! Onbetaalde Child Support Met een Asset Zoeken

Met de financiële problemen die zich voordoen in de economie van vandaag, heeft onze wereld een plek geworden dat maakt het uiterst moeilijk voor een alleenstaande moeder te blijven boven water de zorg voor hun kinderen, en probeert voortdurend alle verantwoordelijkheden die zijn geplaatst te houden op hun schouders. Dit geldt met name wanneer zij te maken hebben met het probleem voor van een ex-echtgenoot of vrouw die weigert te betalen ze een dubbeltje in de richting van de niet-betaalde kind
Het is waar dat er ook andere diensten die beschikbaar zijn vandaag proberen te maken Deadbeat ouders betalen, maar vaker wel dan niet, men eindigen met een aantal maanden en zelfs jaren wachten voordat er iets wordt gedaan, en in een groot aantal van deze gevallen zij nog steeds geen geld ontvangen opzichte van het evenwicht van de kinderbescherming steun die zij verschuldigd. Een actief zoeken is niet alleen een zeer effectieve vorm van onderzoek dat kan geven ouders een laan te maken Deadbeat ouders betalen en hen te helpen onbetaalde kinderalimentatie te verzamelen, maar het is ook een vorm van onderzoek dat het algemeen duurt slechts een zeer korte tijd te voltooien .

De eerste stap die u moet overwegen wanneer dit is een probleem dat je gezicht is te raadplegen met een expert die alles weet dat er is om de uitvoering van deze zoekopdrachten. Dan wil je aan hen te leveren met volledige klaploper van de naam, het adres waar ze wonen, hun sofi-nummer, indien mogelijk, en hun telefoonnummer. Voordat je het weet, krijgt u een volledig rapport dat al lijsten van de activa die werden aangetroffen. Een actief zoeken, is de perfecte manier om het even welk type van activa die kunnen worden in de naam van de verantwoordelijke partij te vinden.

Sommige van de nuttige informatie die u kunt verkrijgen zou behoren bedrijven, onroerend goed, bankrekeningen, verborgen middelen, trust rekeningen, beleggingen, zoals beleggingsfondsen, aandelen, obligaties, auto's, boten, recreatieve voertuigen, en een verscheidenheid aan andere activa dat zijn gebracht in de naam van de schuldige partij. Dit geeft onschuldige slachtoffers een manier is om kinderen te ondersteunen verzamelen en ter klaploper ouders betalen!

Copyright (c) Ed Opperman +2010

No comments:

Post a Comment