Commercial Finance - Harde Geld

De Merriam - Webster Online Woordenboek definieert hard als:

1 a: niet eenvoudig doorgedrongen: niet gemakkelijk toegeven aan b kaas onder druk: niet kan worden verspreid: zeer stevig.

2 a: van sterke drank (1): met een harde of zure smaak (2): sterk alcoholische b: gekenmerkt door de aanwezigheid van zouten (zoals calcium of magnesium), die voorkomt inzepen met zeep iehard water.

3 A: van of betrekking tot straling met een relatief hoge doordringende kracht: met een hoge energie-harde
4 a: metallic, los van het papier hard money b: van de munteenheid: converteerbare in goud: stabiel in waarde c: bruikbaar als munt iepaid in harde contanten. D: van de munteenheid: gemakkelijk aanvaardbaar is in het internationale handelsverkeer e: wordt hoog en stevig dwz harde prijzen.

Vijf a: stevig en nauw twisted dwz harde garens. b: met een glad en dicht vleug finish dwz een harde wollen.

6 bis: fysiek fit wil zeggen in goed hard staat. b: dat bestand is tegen stress of ziekte C: vrij van zwakte of gebreken.

7 bis (1): onderneming zeker iereached een harde overeenkomst. (2): geen speculatief of hypothetisch: feitelijke harde bewijzen (3): belangrijk of informatief dan sensationele of vermakelijk dat wil zeggen hard nieuws. b: dichtbij zoeken namelijk gaf een harde blik. C: vrij van sentimentaliteit of illusion: realistische ie goed hard verstand. d: een gebrek aan responsiviteit: verstokte gevoelloze ie een hard hart.

8 bis (1): moeilijk te dragen en verdragen iehard geluk of moeilijke tijden. (2): onderdrukkende onbillijk iesales belastingen zijn hard op de armen.

9 bis: gekenmerkt door een scherp of harde lijnen, strakke uitvoering, en stijf Tekening B: scherp omschreven: grimmige ie harde schaduwen.

10 bis (1): moeilijk om te bereiken of te lossen: lastige ie moeilijke problemen.

Zoals gebruikt in dit artikel, hard geld is bestemd om het idee te brengen, dat vanwege de huidige economische omstandigheden, veel behoefte aan financiering zal moeilijker te bereiken. Ze vereisen veel inspanning en moeite om de economische problemen van de huidige economische overwinnen. Vergeleken met 2006 en 2007, een periode van relatief eenvoudig geld, om financiering te verkrijgen van vandaag zul je kantoor hebben, bepaalde feiten ter ondersteuning van uw financiële behoeften. En de kosten van geld wordt steeds moeilijker te dragen. Harde geld is moeilijker te vinden, moeilijker te verkrijgen en moeilijker om terug te betalen. Niettemin kan hard geld als een economische noodzaak als een middel om een einde aan een bedrijf te laten groeien of volledig een vastgoedtransactie.

Waarom is 2008 een tijd van hard money? Dit is een moeilijk te beantwoorden vraag. Als u vragen 3 deskundigen zal je waarschijnlijk krijg je drie verschillende antwoorden. Het kan het economisch equivalent van The Perfect Storm, A True Story van mannen tegen de zee. De zinsnede "perfecte storm" verwijst naar het gelijktijdig optreden van gebeurtenissen die, afzonderlijk beschouwd, waarschijnlijk veel minder krachtig dan het resultaat van hun zeldzame combinatie. Deze voorvallen zijn zeldzaam door hun aard, zodat zelfs een kleine verandering in een bepaald geval bijdragen tot de perfecte storm zou de totale impact te verminderen. De beurskrach van 1929 en volgende depressie een voorbeeld van een perfecte storm van de economische gevolgen.

Wat zijn deze gebeurtenissen van vandaag? 1) De hypotheek Melt-down. Grote financiële instellingen in de Verenigde Staten zijn ontstaan miljarden dollars aan verliezen door het verlies in de waardering van de beleggingen in de hypothecaire effecten. Het gevolg voor leners is dat deze instellingen minder geneigd zijn om risico te nemen bij het lenen van geld voor vrees voor bijkomende verliezen. En hun regelgevende instanties zijn veeleisend, dat geregeld kredietverstrekkers hun kredietvoorwaarden te werven voor kredietnemers in aanmerking te komen voor een lening. 2) De devaluatie van de Amerikaanse dollar ten opzichte van andere mondiale valuta's. Het Amerikaanse regering besteedt ginormous bedragen van meer dan van wat het verzamelen van de ontvangsten als gevolg van de politieke gedwongen om geld van de belastingbetaler uitgeven, de oorlog in Irak, de orkaan Katrina (en andere natuurrampen) en de oorlog tegen het terrorisme. Dit maakt onze munt minder waardevol. Het maakt het importeren naar de VS duurder. De Amerikaanse mensen hebben minder geld te besteden aan goederen en diensten, en hun geld koopt minder dan ik een jaar geleden omdat de prijzen van levensbehoeften zoals benzine hoger zijn. 3) De huidige tendens van de federale en deelstaatregeringen om de financiering voor de sociale dienstverlening, gezondheidszorg en onderwijs als gevolg van ontoereikende inkomsten te verminderen; dit pijn doet individuen en bedrijven die minder geld te besteden aan producten en diensten die creëert bijkomende sleept op onze economie. 4) De dalende waarde van de residentiële vastgoed over heel de Verenigde Staten. Dit is gerelateerd aan de hypotheek kernsmelting en het feit, dat veel mensen schulden die ze niet kunnen terugbetalen gemaakt. De echte oorzaken van deze gebeurtenissen zijn ingewikkeld en buiten het bestek van dit artikel. Het volstaat te zeggen dat deze moeilijke tijden en moeilijke tijden te maken, moet voor harde geldleningen.

Wat precies is moeilijk geld? Hier zijn zeven voorbeelden:

1) Een commercieel vastgoed lening waarbij de kredietnemer gelden ontvangt op basis van de waarde van de woning, meestal 50% of minder, tegen een rente hoger is dan een bank zou aanrekenen. Dit is het meest algemeen begrepen type harde geld. In dit financiering, noch de inkomsten uit de eigendom of de kredietnemer ondersteunt aantoonbaar de terugbetaling van de lening.

2) Een onroerend goed lening aan een woning waar de lener niet kan bewijzen hun inkomsten te kopen. Dit kan worden bereikt met de financiering van een verkoper, de enige partij bereid om het risico van non-betaling te nemen.

3) Een kleine junior pandrecht op inkomen producerende commerciële onroerend goed waar de eerste pandrecht is zeer groot. Bijvoorbeeld, een miljoen dollar seconden onderpand achter een tien miljoen-dollar eerste pandrecht heeft. De meeste geldschieters gewoon niet willen om een lening van dit type vanwege de mogelijke aansprakelijkheid voor de terugbetaling van de eerste pandrecht beschouwen. Het is tien keer het risico van de secundaire lening.

4) De meeste leningen aan mensen met een lager dan uitstekende kredietwaardigheid. Veel leningen zijn gebaseerd op credit scoring. Als u niet beschikt over een credit score die hoog genoeg is om de behoefte van de kredietverlener, je gewoon niet krijgen hun lening en u wel of niet in staat om een harde geld lening om uw doel te bereiken vinden.

5) Debiteuren financiering voor de bouw aannemers, medische zorgverleners en verkopers van landbouwproducten. De meeste factoren die niet te bieden op deze sectoren van de economie vanwege de risico's en complexiteit die erbij betrokken zijn.

Zes) Aankoop de financiering van opdrachten voor objecten met een bruto marge van minder dan twintig procent. De twintig procent marge is een benchmark voor voldoende rentabiliteit in een transactie om alle financiering kosten en creëren winsten voor de bedrijf na alle kosten worden betaald. In harde economische tijden marges kneep. Het gaat om een vicieuze cirkel.

7) voor leningen aan bedrijven die met name negatief beïnvloed door de huidige economische. Bijvoorbeeld, om een lening te bouwen aan een nieuwe houtwerf is beïnvloed door de teruggang in nieuw vastgoed, bouw en een lagere behoefte aan hout. De meeste banken zou gewoon weigeren om een dergelijke lening. Hetzelfde geldt voor de ontwikkelaars op zoek naar nieuwe woningen traktaten of kantoorgebouw ontwikkelingen te bouwen. Dit is geen goede tijd om te proberen een nieuwe makelaardij in bedrijf te beginnen, en hoewel het misschien een goed moment om een harde geldschieter op voorwaarde dat je heel, heel voorzichtig in de beoordeling van uw transactionele risico's.

Wat hebben al deze situaties met elkaar gemeen hebben? In tijden van gemakkelijk geld te verdienen deze situaties zou minder duur te financieren en meer kans op financiering ontvangen. Vandaag, de kredietgever antwoord op uw aanvraag voor financiering is meer waarschijnlijk een beleefd maar sterke "geen enkele manier zijn". Veel kredietverstrekkers daadwerkelijk (indien niet eigenlijk) sloten hun deuren. Veel geldschieters zullen simpelweg weigeren om te lenen voor hotels / motels, benzinestations, eigenaar / gebruiker eigenschappen, eigenschappen met milieukwesties. Leners die niet beschikken over FICO credit scores boven 680, met een aanzienlijk vermogen en inkomen te vinden is zeer moeilijk te verkrijgen vele soorten van leningen. Gelukkig, de deur voor debiteuren financiering is nog steeds wijd open.

De bottom line: harde tijden in onze economie zal de neiging om meer particulieren en bedrijven te dwingen te lenen moeilijk geld als ze in staat zijn om geld te krijgen op alles. Commerciële financiering met harde geld zal de neiging hebben om te groeien als de traditionele bronnen van financiering van banken en institutionele kredietverstrekkers simpelweg niet beschikbaar zullen zijn.

No comments:

Post a Comment