First Time Hypotheek

Met huizenprijzen gestaag over de verhoging, omdat ze zijn de afgelopen paar decennia, eerst kopers (FTB) vinden het steeds moeilijker om de hypotheken aangeboden in de huidige markt kunnen veroorloven.

De meest voorkomende vraag FTB hebben meestal is "hoeveel ik kan lenen? ' - Nou, dit is sterk afhankelijk van het salaris van de lener.

Traditioneel, Het geleende bedrag zou zijn gebaseerd op een multiple van de bruto inkomsten, meestal 3.25 x singe inkomen of krijgt 3,25 maal de eerste ink
Evenals dit, meest hypothecaire producten vragen om een aanbetaling, meestal ongeveer 5% van de hypotheek. Hoewel in sommige gevallen, hypotheken tot 125% van de aankoopprijs beschikbaar zijn. Als de FTB kan een aanbetaling van 10% echter wel beschikken, zullen zij over het algemeen een betere deal krijgen, omdat zij worden gezien als een lager risico beschouwd.

Een ander ding om rekening te houden met het "zegelrecht" die kan oplopen tot 4% naar gelang van de koopprijs van de eigendom. Andere kosten kunnen omvatten; survey & waardering; advocaat vergoedingen en een regeling vergoeding.

Zoals je kunt zien dat de ponden zijn rekken tot heel snel!

Echter, zoals FTB, zijn er een aantal opties een Perk's die beschikbaar zijn. Om te beginnen met veel kredietverstrekkers meestal gunstiger hypotheekrente te geven aan FTB, en in sommige gevallen, zijn hun wettelijke of opmetingsonkosten zelfs betaald!

Hieronder is een lijst van de andere beschikbare opties voor FTB -

Hulp van ouders: Een recent onderzoek toonde aan dat twee vijfde van FTB zijn te helpen om van hun ouders. Dit is meestal in de vorm van een forfaitair bedrag dat wordt gebruikt om de waarborgsom te betalen. Een andere optie is voor ouders om het huis te kopen samen met de FTB of handeling als garantiegever. Deze laatste is het meest riskant als hij zou de ouders die verantwoordelijk zijn voor de terugbetalingen als de FTB niet te krenterig.

Graduate Hypotheek: Gelijk aan het bovenstaande, maar dit keer zal alleen de ouders verantwoordelijk zijn voor een deel van de hypotheek, en zijn vrijgelaten uit de overeenkomst zodra de FTB kan veroorloven om de hypotheek te betalen zichzelf.

Koop met een vriend: Deze methode wordt steeds populairder bij FTB, en het gaat gaan de helft of zelfs tweederde met contactpersonen op de kosten van een hypotheek. Vanwege het kwetsbare karakter van de meeste relaties, het is van vitaal belang dat een aantal juridische overeenkomst komt tot stand als een van de vrienden besloten om te verhuizen.

Andere steeds populairder opties beschikbaar om FTBs omvatten -

Uitbreiding van de lengte van de hypotheek

Het krijgen van een hypotheek commensaal

Kiezen voor een van de FTB regelingen zoals; de Key Arbeider Living-programma, het recht tot aankoop of de Home Koop Regeling

No comments:

Post a Comment