Financieel Huwelijk Planning

Nu u trouwen, heb je nagedacht over uw toekomstige financiële plannen als koppel? Hoe zit het met wie betaalt voor wat? Wie zal zorgen voor de bruiloft kosten? Heeft u gesproken over het kopen van een huis of auto? Wat over de verzekering, laatste wil, huwelijkse voorwaarden, aandelen, obligaties, aandelen, schulden etc?

Trouwen is gemakkelijk; planning voor de komende jaren is geheel een ander verhaal. Het echtpaar moet ervoor zorgen dat zij zorgvuldig hebben vastgesteld van een financieel p
Betalen voor de bruiloft. Waarom hebben zoveel mensen besteden te veel op een eendaags evenement, wanneer zij kunnen het geld gebruiken om een aantal investeringen op lange termijn, zoals het huis hypotheek of beleggen op een bedrijf? Een gemiddelde Amerikaan paar besteedt 19 duizend dollars voor bruiloft alleen. Waarom niet dit geld om schulden af te lossen? Als u van plan bent goed genoeg kunt u de bruiloft goedkoper tot een minimum te beperken zonder het opofferen van de droombruiloft die u wilt realiseren. Als u uw eigen uitnodiging maken, vraag dan een vriend voor de fotografie en video dekking, vraag je moeder of je toekomstige schoonmoeder aan de taart, etc bakken, kun je een heleboel van de besparingen.

Pre huwelijkse voorwaarden? Het is zeer populair onder de rijken, maar een lagere en midden-klasse paren moet serieus aandacht ook over deze zaak. Natuurlijk hoef je niet denken van de echtscheiding wanneer u gaat trouwen, vind je niet? Echter, wanneer, of indien je op de punt dat je post naar echtscheiding beslissen, het zal veel geld en emotionele strijd, wanneer u een vooraf-huwelijkse voorwaarden sign te slaan. Nogmaals, het huwelijk niet altijd leiden tot een echtscheiding aan, maar denk aan pre-huwelijkse voorwaarden voor het moment en de goede dingen die het zal geven aan jullie beiden.

Huwelijk Fiscaal straf. De echtpaar inkomen is gecombineerd alsof het wordt verdiend door een persoon nadat zij trouwen. Zo als u verdienen minder dan je verloofde nu, bereid zijn om onder zijn of haar belastingschijf vallen na de bruiloft. Ja, het is goedkoper verblijf single. Dat is de reden waarom u nodig hebt om samen te bespreken, zodat u van plan het voorzichtig uit. De goede nieuws is, vul dan het huwelijk fiscale sanctie geleidelijk worden doorgegeven naarmate de jaren gaan voorbij.

Huishoudelijke financiën. Wie zal betalen voor de rekeningen van nutsbedrijven? Is het beter om gezamenlijke creditcard-accounts? Heeft u behoefte aan een gedeelde bankrekening te handhaven? Wat is de aandeel van elke echtgenoot op de begroting? Hoeveel van je inkomen zal gaan naar besparingen? Hoeveel schulden u beiden hebt? Hoe betaalt u voor hen? Voordat koppelverkoop een knoop zitten en bespreken deze kwesties.

Financiële doelstellingen. Vaststelling van de financiële doelen als een paar vroege zal je financiële plannen in de juiste perspectief. Stel korte-termijn doel zoals het kopen van een huis en hbo-opleiding, en lange-termijn doel, zoals wanneer en waar u wilt met pensioen te gaan. Overweeg de optie van het consolideren van uw financiën. Als het werkt voor jullie allebei, voor gaan.

Vangnet. Gezondheid, het leven, en invaliditeitsverzekering: er zijn een aantal soorten verzekeringen kunt overwegen. U kunt al deze verzekeringen maar het is de moeite waard te bekijken welke dekking je nodig hebt om gezamenlijke verantwoordelijkheden te dekken.

Ten slotte, waarom ook niet het huren van een financieel planner? Financiële huwelijk planning objectief kan worden gedaan en werken als er een deskundige naast u zit gedurende het gehele proces. Financieel deskundigen in staat zal zijn om uw financiële draagkracht te beoordelen en in staat zal zijn om realistische doelen op basis van de gegevens die u te geven. Vergoedingen voor de financiële planners variëren van bedrijf tot bedrijf. Om je een idee, een Gecertificeerd Financieel Planner heffingen die een gemiddelde vergoeding van $ 100 per uur; driehonderd dollar voor een plan dat betrekking heeft op een specifiek gebied; zoals pensionering planning; 700 dollar voor een volledig financieel plan.

No comments:

Post a Comment